Angry Birds™ Marmara Forum'dan havalandı! - Son Dakika
Güncel

Angry Birds™ Marmara Forum'dan havalandı!

Angry Birds™ Marmara Forum\'dan havalandı!

Asabilikleriyle ünlü Angry Birds™ bu kez en eğlenceli yüzlerini gösterdi

01.05.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada milyonları saran büyük fenomenlerin kahramanları Angry Birds,

Türkiye'de ilk kez Marmara Forum'da hayranlarıyla buluştu.

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum'da 5 Mayıs'a kadar devam edecek Angry Birds oyunlarının açılış etkinliği, 27 Nisan Cumartesi günü cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşti.

Selin İmer, Sinem Bayer, Tuğçe Eyilik, Aydan Belgü ve daha birçok ünlü ismin çocuklarıyla birlikte katıldığı etkinlikte hem çocuklar hem de büyükler Angry Birds oyunlarıyla doyasıya eğlenerek, keyifli vakit geçirdiler.

Angry Birds heyecanını doyasıya yaşayan konuklar, 125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve Angry Birds kuşlarıyla atış yaptılar, iPad'lerle gönüllerince Angry Birds oynadılar ve 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.

'Blogcu Anne' adını taşıyan bloguyla tanınan Elif Doğan da oğulları Deniz ve Derin ile birlikte Marmara Forum'a gelerek eğlenceye katıldı. Doğan, "Özellikle de büyük oğlum tam bir Angry Birds hayranı. Angry Birds oyunları ve oyuncaklarıyla vakit geçirmekten çok keyif alıyor. Burada oyunun içine girip 3D deneyimlemek de çok güzeldi" dedi.

Bu çılgın eğlenceye sen de katıl!

Angry Birds çılgınlığına kapılmak isteyen küçük-büyük herkes, 5 Mayıs'a kadar 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Angry Birds 3D Oyun Alanı'na davetli…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Angry Birds™ Marmara Forum'dan havalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement