Anı Tur ile Dünyayı Keşfet - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Dünyayı Keşfet

Anı Tur ile Dünyayı Keşfet

Farklı yerler, farklı kültürler, farklı insanlar, farklı tatlar.

23.09.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı yerler, farklı kültürler, farklı insanlar, farklı tatlar… Dünya keşfedilmeyi bekleyen farklılıklarla dolu. Modern dünyanın getirisi olan hızlı ulaşım sistemleri dünyayı keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Dünyanın farklı yerlerini gezerek yeni yerler görmek için Anı Tur'un yurt dışı turlarını tercih edebilirsiniz.

Anı Tur paket olarak hazırladığı Yurtdışı Turları ile keyifli bir yurt dışı gezisi yapma imkanı sunar. Dünyanın kuzeyi, güneyi, doğusu ya da batısı fark etmez; keşfetmeye bir yerden başlamak lazım diyoruz ve sizi dünyanın farklı noktalarından iki ayrı destinasyon öneriyoruz. Bu makalemizde sizlere Barcelona ve Maldivler turlarından bahsedeceğiz.

İspanya'nın ikinci büyük kenti olma özelliğini gösteren Barcelona aynı zamanda Katalonya Özerk Bölgesi'nin de başkenti. Akdeniz'in kıyısında yer alan Barcelona önemli bir liman ve ticaret kenti. Yeşilliklerle bezeli bu güzel şehirde binaların sanatsal mimarisi dikkat çekiyor. Barcelona'ya giderseniz şehrin simgesi haline gelen La Sagrada Familia Kilisesi'ni, ünlü ressam Salvador Dali'nin eserlerinin bulunduğu Salvador Dali Müzesi'ni, Endülüs Arenası'nı ve Montserrat Manastırı'nı mutlaka ziyaret edin. La Sagrada Familia'nın mimarı Gauidi'nin denizin içindeki dalgaları hayal ederek tasarladığı Parc Guell ise hem atmosferi hem de manzarası ile belki de Barcelona'nın en güzel yeri. Anı Tur ile Barcelona'ya yaptığınız seyahatte küçük bir ülke olan Andora'yı da ziyaret etme şansı yakalarsınız. Şehir kuşbakışı bakmak için Montjuic'te teleferiğe binebilir, eşsiz şehir manzarasının tadına varabilirsiniz.

Maldivler, ya da resmi adıyla Maldiv Cumhuriyeti, Hint Okyanusu'nda 1200 adadan oluşan bir ülkedir. Eşsiz güzelliklere sahip bu adalar ülkesinin tüm adalarında insan yaşamıyor. Sadece 281 adasında yerleşim vardır ve bunlardan 86'sı otel ada şeklinde kullanılmaktadır. Maldivler Turları, farklı bir kültürü görmenin yanı sıra denize ve güneşe doyacağınız huzurlu bir tatil imkanı sunar. Maldivler'e gittiğinizde suyun berraklığına, kumsalın güzelliğine hayran kalacaksınız. Adeta cennetten bir parça olan Maldiv Adaları'nda hayatınızın en güzel ve en huzurlu tatilini geçirebilirsiniz.

Gezi planlarınızı ertelemeyin ve Anı Tur'un yurtdışı turları sayfasına göz atarak turlarla ilgili bilgi alın. Ayrıca erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak tatilinizi uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Hadi, dünya keşfedilmeyi bekliyor…

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Dünyayı Keşfet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement