Anıtkabir'de Dalgalanan Bayrak Bafra'ya Getirildi - Son Dakika
Güncel

Anıtkabir'de Dalgalanan Bayrak Bafra'ya Getirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de 1-7 Ocak tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı, "15 Temmuz, 15 Bayrak" projesi kapsamında Bafra ilçesine getirildi.

19.02.2018 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de 1-7 Ocak tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı, " 15 Temmuz, 15 Bayrak" projesi kapsamında Bafra ilçesine getirildi.

Anıtkabir'de göndere çekili bayrak, "15 Temmuz, 15 Bayrak" projesi kapsamında Türkiye genelinde belirlenen 15 okula gönderiliyor.

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu matematik öğretmenlerinden Selda Tomaç'ın isteği üzerine Anıtkabir'de 1-7 Ocak tarihlerinde dalgalanan Türk bayrağı da Anıtkabir Komutanlığı yetkililerince ilçeye gönderildi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel, Anıtkabir'de dalgalanan bayrağın ilçelerinde olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Projeye öncülük yapan herkese teşekkür eden Türkel, "Proje kapsamında 15 okula bayrak vermeniz ve öğrencilere bayrağı sevdirmeniz çok güzel ve anlamlı." dedi.

Okul müdürü Zihni Öztürk de proje ile amaçlarının vatan, millet, bayrak sevgisini, milli birlik ve beraberlik duygusunu canlı ve diri tutarak akademik başarının yanı sıra öğrencilerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek olduğunu belirtti.

Öztürk, bayrağın okul girişinde öğrenci köşesinde sergileneceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anıtkabir'de Dalgalanan Bayrak Bafra'ya Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement