Türkiye onu Reyhanlı davasından tanıyor! Hakim Buket Demirel evinde ölü bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Türkiye onu Reyhanlı davasından tanıyor! Hakim Buket Demirel evinde ölü bulundu

Hatay Reyhanlı'daki bombalı saldırının Ankara'da görülen duruşmasında gözlerinin dolmasıyla gündeme gelen Buket Demirel, Ankara'daki evinde ölü bulundu. Yalnız yaşayan 54 yaşındaki Demirel'in bir süredir diyabet ve böbrek hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü, kısa süre önce de kalp ameliyatı geçirdiği, bu nedenle de idari izinde olduğu öğrenildi.

12.06.2021 14:43  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ağır Ceza Hakimi Buket Demirel, Yenimahalle ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde evinde sabah saatlerinde yakınları tarafından ölü bulundu.

KISA BİR SÜRE ÖNCE KALP AMELİYATI GEÇİRMİŞ

Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görev yaparken tedavi gördüğü diyabet ve böbrek hastalığı nedeniyle idari izin aldığı belirtilen 54 yaşındaki Demirel'in kısa bir süre önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Hakim Demirel'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

DURUŞMADA GÖZLERİ DOLMUŞTU

Hatay Reyhanlı'da meydana gelen bombalı saldırı sonucunda 5'i çocuk 52 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava güvenlik gerekçesiyle Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmüştü. Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Buket Demirel, patlamada hayatını kaybeden Yusuf İşgör'ün duruşmaya katılan eşi Canan İşgör'ün, "9 yaşına gelen çocuğum 'benim babamın kefeni niye kanlı' diye hesap soruyor. 2.5 yaşına gelen çocuğum da 'babam nerede' diye bana soruyor" ifadeleri nedeniyle gözlerinin dolmasıyla gündeme gelmişti.

Türkiye onu Reyhanlı davasından tanıyor! Hakim Buket Demirel evinde ölü bulundu

Son Dakika 3.Sayfa Türkiye onu Reyhanlı davasından tanıyor! Hakim Buket Demirel evinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bırakın Lan Beni: bi zahmet öyle olsun dinle yasayı bir tutma dine göre karar verirsek herkez suçsuz 14 15 yaşındaki çocukla evleniyor adam dinde uygundur deniliyor mahkemede suçtur deniliyor şu örümcek kafalarınızdan bir kutrulun 31 62
  • Coronaci : Rahmet dileyecem lakin bu hukukcu kismi konu din olunca bi geriliyolar her niyeyse anlamis degilim ...tamami degil tabi.... 18 63 Yanıtla
  • İnsanAldaldı : Abi görüyoruz sizin hukugunuzu , Avrupa yasaları ile ülke ahlakını çökerttiniz. Ağzıniza aldığınız Allah'ın kanunlarını kendi kanunlarınizdan küçük mü görüyorsunuz haşa, 13 18
  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları
    11:16 Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları

    Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası
    11:10 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası

    Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nda uyuşturucu muhafaza edilen bölümde 6 kilo kokainin çalındığı ortaya çıktı. Olayın ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu içici olduğu bilinmesine rağmen görevine devam ettirilmesi, usulsüzlük iddialarını gündeme getirdi.

  • İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi
    11:08 İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi

    İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşanan olaylarda, park yeri anlaşmazlığı, kavga ve tartışmalar nedeniyle sinirler gerildi. Sarıyer'de vale ile taksi sürücüsü arasında çıkan tartışmada bıçaklı kavga yaşandı. İstiklal Caddesi'nde iki kadın arasında çıkan kavgada ise dakikalarca birbirlerinin saçını tutarak hareket edemediler. Tarlabaşı'nda ise kaldırımda tartışan iki genç birbirlerini ittirdi. Tüm bu olaylar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

  • Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
    11:06 Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

    Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Numune Evler Mahallesi'nde bulunan bir kafede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışması yapıldı ve herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Kafede ise maddi hasar meydana geldi.

  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Eskişehir'de 130 Okul Servisi Denetlendi, 2 Araça Cezai İşlem Uygulandı
    11:04 Eskişehir'de 130 Okul Servisi Denetlendi, 2 Araça Cezai İşlem Uygulandı

    Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 130 okul servisi kontrol edildi. Denetimler sonucunda kusurlu bulunan 2 araç ve sahibine 4 bin 641 TL para cezası kesildi.


Advertisement