Ankara, AGİT ve OECD Daimi Temsilcilerini Merkeze Çekti - Son Dakika
Güncel

Ankara, AGİT ve OECD Daimi Temsilcilerini Merkeze Çekti

Ankara, AGİT ve OECD Daimi Temsilcilerini Merkeze Çekti

OECD ve AGİT daimi temsilcilerinin merkeze alınmasını da içeren atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

23.02.2016 03:51  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükelçi atamaları hakkında karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlandı. AGİT Daimi Temsilcisi Büyükelçi Tacan İldem, OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende ile Türkiye'nin Polonya ve Endonezya büyükelçileri merkeze çekildi.

MERKEZE ALINAN İSİMLER

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Tacan İldem, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende, Polonya Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan, Endonezya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Zekeriya Akçam merkeze alınırken, büyükelçi ve aynı zamanda Bakanlık Müşaviri Mehmet Kadri Şander Gürbüz Endonezya Büyükelçisi olarak atandı.

GÖREV SÜRESİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SONA ERMİŞTİ

Türkiye'nin Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende'nin, 2014 yılında seçildiği OECD İcra Komitesi Başkanlığı görev süresi geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

AGİT nezdindeki Daimi Temsilci Büyükelçi Tacan İldem ise 2015 Aralık ayı sonunda NATO Genel Sekreter Yardımcısı olarak seçilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara, AGİT ve OECD Daimi Temsilcilerini Merkeze Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement