Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bizim İçin Ankara'ya Hizmet Vakti Başlamıştır" - Son Dakika
Politika

Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bizim İçin Ankara'ya Hizmet Vakti Başlamıştır"

(ANKARA Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bizim için Ankara'ya hizmet vakti başlamıştır" "Personelimiz görev alanları dışında başka işlere koşturmayacakları için de sevinçli olsunlar" "Biz bu başarıyı biz zafer olarak değil, sadece başarı olarak görüyoruz"ANKARA - Ankara...

08.04.2019 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(ANKARA Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bizim için Ankara'ya hizmet vakti başlamıştır"

"Personelimiz görev alanları dışında başka işlere koşturmayacakları için de sevinçli olsunlar"

"Biz bu başarıyı biz zafer olarak değil, sadece başarı olarak görüyoruz"

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizim için Ankara'ya hizmet vakti başlamıştır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir belediyesi önünde vatandaşla buluştu. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yavaş, "O büyük gün geldi. Bugün buradayız. Baştan sorma helal alın teri, ana duası, baştan sorma Ankara aşkıyla bugün buradayız. Hiç şüphe yok ki bu gurur sizlere aittir" ifadelerini kullandı.

"Bizim için Ankara'ya hizmet vakti başlamıştır"

Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşa seslenen Yavaş, "Sizler enerjinizle yorgun Ankara'ya nefes verdiniz" diyerek, "Biz kardeşiz dediniz, biz yeniden el ele verirsek ayağa kalkarız dediniz ve başardınız. Sandıklardan bahar çıkardınız. İftiralar ve tuzaklarla dolu bu yolda benim başımızı öne düşürmediniz ben de sizin başınızı öne düşürmeyeceğim. Bizim için Ankara'ya hizmet vakti başlamıştır. Söz verdik; ötekileştirmeyeceğiz, adil hizmet götüreceğiz, herkesi kardeş göreceğiz. Emanetimizi sonrakilere alnımın akıyla teslim ettiğimizde, herkesin başkanıydı dedirteceğiz. Kin ve nefret ekmeyeceğiz. Sevgi ekip sevgi biçeceğiz. Hizmet götürürken karşımızdakini bütün kimliklerden ve partizanlıklardan ayrı görüp sadece insan kimliğiyle değerlendireceğiz" şeklinde konuştu

"Personelimiz görev alanları dışında başka işlere koşturmayacakları için de sevinçli olsunlar"

Yavaş, Ankara Büyükşehir belediyesinde çalışan personelin korkmaması gerektiğini ve işine haram karıştırmayan herkesin görevine aynı şekilde devamı edeceğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Sizler benim mesai arkadaşımsınız. Namusuyla çalışan, helale haram karıştırmayan, işini hakkıyla yapan herkes benim mesai arkadaşımdır. Personelimiz bugün kendilerini kovacak olanları değil, kendilerine adaletle yaklaşacak olanlarla buluşmuştur. Personelimiz görev alanları dışında başka işlere koşturmayacakları için de sevinçli olsunlar."

"Biz bu başarıyı biz zafer olarak değil, sadece başarı olarak görüyoruz"

Nisan ayında büyük bir şölen düzenleyeceklerini vurgulayan Yavaş, kimsenin hakkının yenmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Her türlü haksızlığın karşısında olarak her zaman haklının yanında yer alacaklarını dile getiren Yavaş, "Yola çıkarken söz vermiştim. Haksız talepte bulunanların, yetim hakkına göz dikenlerin, ayrımcılık bekleyenlerin bu talepleri adaletle merceğimiz duvarlara çarpacaktır. Aksi halde oturduğumuz koltuklar bizlere haram olacaktır. Biz bu başarıyı biz zafer olarak değil, sadece başarı olarak görüyoruz. Siz ki her türlü baskıya karşı demokrasi ve kardeşlik yolunda vicdanınızla destan yazdınız. Bundan böyle bize düşen sizin bu duruşunuza layık olmaktır. Bu büyük başarıyı Nisan ayında yapacağımız büyük bir şölenle hep birlikte kutlayacağız" açıklamasında bulundu.

Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bizim İçin Ankara\'ya Hizmet Vakti Başlamıştır"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: 'Bizim İçin Ankara'ya Hizmet Vakti Başlamıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement