Ankara, Balıkesir'e Ev Sahipliği Edecek - Son Dakika
Yerel

Ankara, Balıkesir'e Ev Sahipliği Edecek

Ankara, Balıkesir\'e Ev Sahipliği Edecek

Ankara'da "10.10.Balıkesir Günü" etkinliği düzenlenecek.10 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan etkinlikte plakası 10 olan Balıkesir ili tüm yönleriyle Ankara'da tanıtılacak.

26.09.2013 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da "10.10. Balıkesir Günü" etkinliği düzenlenecek. 10 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan etkinlikte plakası 10 olan Balıkesir ili tüm yönleriyle Ankara'da tanıtılacak.

Ankara'da, 10 ila 13 Ekim 2013 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan, "Balıkesir Tanıtım Günleri" için Vali Ahmet Turhan başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Özmerkez İl Genel Meclisi Salonundaki toplantıya Vali Yardımcıları Selda Dural ve Nusret Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Vali Ahmet Turhan, toplantıya katılanlar ile "Balıkesir Tanıtım Günleri"nde ilin daha iyi nasıl tanıtılabilmesi için neler yapılması ve neler yapılabileceği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda Balıkesir ilinin dinamiklerinin doğru şekilde yansıtılması; Zeytinyağı, turizm ve tarımıyla ilin en doğru şekilde anlatılması, tanıtım günlerine gelen misafirlere verilecek ikramlar üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Ahmet Turhan, "Bu organizasyon sadece valiliğimizin organizasyonu değil, bu bir Balıkesir organizasyonu. Valilik, Belediye Başkanlığı, üniversite, sivil toplum örgütleri, odalarımız ve vatandaşlarımızla, başarılı olursak Balıkesir kazanacak. Herkes üzerine düşen katkıyı sağlamalı. Atatürk Kültür Merkezinde güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Herkesin elinden gelen çabayı göstermesi, katkı sağlaması organizasyonun başarısı açısından çok önemlidir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Fuar organizasyonunu üstlenen Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Can Çelik, sunumlarla fuar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Toplantıda tanıtım günleri etkinliği tüm yönleriyle istişare edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara, Balıkesir'e Ev Sahipliği Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement