Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden "Halk İftarları" - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden "Halk İftarları"

Belediye sorumluluk alanında bulunan 9 ilçede "Halk İftarları" düzenleyecek

07.07.2013 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan ilçelerde "Halk İftarları" düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başkentin 9 ayrı noktasına kurulacak iftar çadırlarında her gün en az 4 çeşit iftar yemeği sunulacak.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Hacı Bayram Camii önü, Gençlik Parkı içi, Güven Park, Keçiören Gazino Otobüs Hareket Noktası, Sincan Lale Meydanı, OSTİM metro istasyonu yanı, Siteler girişi üst geçit ayağı, Abidinpaşa Makro Market yanı ve Ankara Şehirler Arası Terminal'inde (AŞTİ) iftar çadırı kurulacak.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı'nda her akşam Seyfettin Bulut sohbeti, geleneksel gösteriler, çocuklar için özel programlar ve tasavvuf müziği hazırlanacak.

Teravih sonrası ünlü tasavvuf müziği sanatçılarından Ahmet Özhan, Bedirhan Gökçe, Eşref Ziya Terzi, Ömer Karaoğlu, Bilal Tekcan, Bezmi Safa Müzik Topluluğu, Mustafa Demirci, Aykut Kuşkaya gibi sevilen isimler konser verecek.

-Gençlik Parkı'nda Hacivat ve Karagöz gösterileri, şişme oyuncaklar ve palyaçolar yer alacak

Gençlik Parkı alanında kurulacak olan 90 ayrı stantta el sanatları, hediyelik eşya ve yöresel ürünlerin satışı yapılacak, parkın havuzunda müzikle oluşturulan ışık ve su dansı gösterileri sunulacak. Ayrıca parkın içindeki panayır bahçesinde şişme oyuncaklar, salıncaklar, boyama stantları, animasyonlar, palyaçolar yer alırkan, Temaşa Bahçesinde Hacivat ve Karagöz gösterileri, kukla, meddah, ortaoyunu, Ramazan manileri, jonglör performansları da sahnelenecek.

Büyükşehir Belediyesi'nin Akyurt'ta düzenleyeceği iftar sofrasına 10 Temmuz Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'Halk İftarları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement