Ankara Çubuk'ta 2 Otomobilin Kazasında 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara Çubuk'ta 2 Otomobilin Kazasında 8 Yaralı

Ankara Çubuk\'ta 2 Otomobilin Kazasında 8 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybmettiği otobobil orta refüje çarpıp anayolda ters döndü.

12.12.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybmettiği otobobil orta refüje çarpıp anayolda ters döndü. Arkada gelen otomobil ise bu araca çarpmamak için kondorlden çıktı, önce kaldırıma, ardından ucuruma takla adarak ters döndü. Kazada, her iki araçta bulunan 8 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara Bulvarı Yenice Mahallesi mevkiinde öğle sonrası meydana geldi. Çubuk'tan Ankara istikametine giden Rafet Arslan yönetimindeki 06 HAC 45 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak anayol üzerine ters döndü. Arkadan gelen Havva Er'in kullandığı 06 CGA 49 plakalı otomobil ise önündeki araca çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırma, sonra da yol kenarındaki uçuruma takla atarak ters döndü.

Kazada, sürücü Rafet ve kızları Dilara ve Bengisu Arslan ile diğer sürücü Havva Er, Şengül Kaleli, Ayşe Aktaş, Ayşe Özateş, ve Dilek Özateş yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ve Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Çubuk'ta 2 Otomobilin Kazasında 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement