Ankara'da Bir Manisalı Daha - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Bir Manisalı Daha

Ankara\'da Bir Manisalı Daha

Manisa Genç İş Adamları Derneği(MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TUGİK)Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine seçildi.

19.03.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Genç İş Adamları Derneği(MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TUGİK) Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu tarafından Antalya'da gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce iş insanının katılımıyla gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun önemli mesajlar verdiği genel kurulda, 3 dönemdir TÜGİK Genel Başkanı olarak görev yapan Erkan Güral, yeniden başkan seçildi.

Bu sene 7'ncisi düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi kapsamında, 18 Mart Cumartesi günü Antalya- Belek'te düzenlenen genel kurulda, yüzlerce iş adamına hitap ederek konuşma yapan TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, programın sonunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen genel kurulda, Türkiye'nin önemli iş adamlarını bünyesinde bulunduran TUGİK'de Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine MAGİAD Başkanı Ömer Geriter seçildi.

"Sorumluluk taşıdığımızın farkındayız"

Başkan Ömer Geriter konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "TUGİK Türkiye'nin bir çok saygın iş adamlarını bünyesinde barındıran, üyelerine sahip çıkan bu konfederasyonun bünyesine dahil olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ankara'da söz sahibi olan, Türkiye ekonomisine ciddi derecede katkı sağlayan bu konfederasyonun Manisa ayağında temsil noktasındaki hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin geleceğine yönelik vatansever iş adamları olarak ayrıca bir sorumluluk taşıdığımızın farkındayız. Bu duygu ve düşüncelerle yapılan genel kurulla genel başkanımız olarak seçilen sayın Erkan Güral'a ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Bir Manisalı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement