Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kişi, Doğalgazı Açarak İntihara Kalkıştı, Patlama Oldu: 2'si Polis 5... - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kişi, Doğalgazı Açarak İntihara Kalkıştı, Patlama Oldu: 2'si Polis 5...

Ankara\'da Boşanma Aşamasındaki Kişi, Doğalgazı Açarak İntihara Kalkıştı, Patlama Oldu: 2\'si Polis 5...

ANKARA'da, boşanma aşamasında olan ve evindeki doğalgazı açarak intihara kakışan kimliği belirsiz kişiyi ikna çabaları sırasında, patlama meydana geldi.

04.01.2019 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'da, boşanma aşamasında olan ve evindeki doğalgazı açarak intihara kakışan kimliği belirsiz kişiyi ikna çabaları sırasında, patlama meydana geldi. Olayda 2'si polis 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.35 sıralarında Pursaklar ilçesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi, 1'inci kattaki evinde doğalgazı açarak yaşamına son vermek istedi. Bina sakinlerinin haber vermesiyle polis ekipleri geldi. Polisler, intihara kalkışan kişiyi ikna etmeye çalıştığı sırada patlama meydana geldi.

5 YARALI

Olaya müdahale eden ekipte görevli 2 polis memuru ve binada bulananlardan 3'ü yaralandı.

Patlama ile birlikte evin camları kırılırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Yaralılar, itfaiyenin merdivenli aracıyla evden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalelerini yaptığı yaralılar, daha sonra çevredeki hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Ankara Valiliği'nde yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kimliği henüz tespit edilemeyen ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir şahsın, ikna edilmeye çalışıldığı esnada doğalgazı açarak intihara teşebbüs etmesi neticesi patlama meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre; olay yerine ihbar üzerine geçen ekipte görevli 2 polis memuru ile aynı binada ikamet eden 3 vatandaşımız patlamadan dolayı yaralanmıştır."

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Kişi, Doğalgazı Açarak İntihara Kalkıştı, Patlama Oldu: 2'si Polis 5... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi
    14:24 Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, minikleri masallar dünyasında yolculuğa çıkaran 'Rapunzel' operasını sahneledi. Ahmet Sait Karabulut'un bestelediği eser, Sabri Özmener'in yönetmenliğinde ve Zeynep Ergüven'in metniyle sahnelendi. Eser, 23 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde tekrar sahnelenecek.

  • Nilüfer'de Eczacılık Kültürü Müzesi açılıyor
    14:24 Nilüfer'de Eczacılık Kültürü Müzesi açılıyor

    Nilüfer Belediyesi tarafından açılacak olan Eczacılık Kültürü Müzesi'nin küratörlüğünü üstlenen Sunay Akın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile görüştü. Akın, müzenin kente değer katacağını belirtti.

  • Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi
    14:23 Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi

    Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından düzenlenen Balkan İş Forumu, Edirne Valisi Yunus Sezer'in açılış konuşmasıyla başladı. Sezer, Edirne'nin Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olduğunu vurgulayarak, bölgenin ticaret ve sanayi potansiyelinin her yıl arttığını belirtti. Forumun kalıcı hale getirilmesi amacıyla bir fuar düzenleneceğini de söyleyen Sezer, Edirne'nin Balkanlar'la köprü olma vazifesine talip olduğunu ifade etti. Forum kapsamında iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek.

  • Sivas Belediye Başkanı Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi
    14:23 Sivas Belediye Başkanı Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi

    Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, belediye ve yan kuruluşlarındaki gereksiz harcama ve israfın önlenmesine yönelik çalışmaları çerçevesinde Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi.

  • Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    14:22 Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde otmanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşhan, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtti.

  • Esenyurt'ta Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Sokak Ortasında Tekme Tokatla Sonuçlandı
    14:21 Esenyurt'ta Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Sokak Ortasında Tekme Tokatla Sonuçlandı

    Esenyurt'ta iki kadın arasında çıkan tartışmaya bir kadının kocası da dahil olunca çift, anne kızı sokak ortasında dövdü. Olay anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının yardımına ise mahalle sakinleri koştu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Saldırgan karı koca gözaltına alındı.

  • Elazığ'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı, 1 kişi yaralandı
    14:20 Elazığ'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı, 1 kişi yaralandı

    Elazığ'da meydana gelen kazada, E.K. idaresindeki otomobil ile O.M. idaresindeki hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yan yatarken sürücüsü yaralandı. Yaralı, Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İznik'te define arayan 3 kişi hayatını kaybetti
    14:19 İznik'te define arayan 3 kişi hayatını kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada gaz sızıntısı nedeniyle hayatını kaybeden baba, oğul ve bir arkadaşının cesetleri bulundu. İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülenen mağara ve tünellerde birden fazla salon bulunuyor.


Advertisement