Ankara'da Eski Damat Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Eski Damat Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ankara'da eski damat dehşeti: 1 ölü, 1 yaralıANKARA'da Ercan T., alacak verecek meselesi yüzünden davalık olduğu eski kayınpederi Muzaffer Çelik'i tabancayla vurarak öldürdü, oğlu Taner Çelik ise ağır yaraladı.

21.12.2017 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da eski damat dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı

ANKARA'da Ercan T., alacak verecek meselesi yüzünden davalık olduğu eski kayınpederi Muzaffer Çelik'i tabancayla vurarak öldürdü, oğlu Taner Çelik ise ağır yaraladı.

Olay, bugün öğleden sonra Altındağ ilçesi Babür Cadde Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Muzaffer Çelik ve oğlu Taner Çelik, 43 VF 345 plakalı otomobilde otururken eski damatları Ercan T.'nin silahlı saldırısına uğradı. Ercan T., eski kayınpederi Muzaffer Çelik ile oğlu Taner'e, tabancayla 6 el ateş etti. Muzaafer Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, Taner Çelik ise ağır yaralandı.

Olayın ardından kaçmaya çalışan Ercan T., çevredekiler tarafından darp edilerek etkisiz hale getirilip, gelen polise teslim edildi. Taner Çelik ile Ercan T. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Caddeyi trafiğe kapatıp, inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ankara\'da Eski Damat Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Eski Damat Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement