Ankara'da Ev Yangınları - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Ev Yangınları

Beypazarı ilçesinde iki ayrı mahallede çıkan yangında, 2 ev kullanılmaz hale geldi, 2 ev de zarar gördü; Çubuk ilçesinde ise bir binanın çatısında çıkan yangına müdahale ederken kiremitlerin kırılması sonucu düşerek yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

22.09.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı ilçesinde iki ayrı mahallede çıkan yangında, 2 ev kullanılmaz hale geldi, 2 ev de zarar gördü; Çubuk ilçesinde ise bir binanın çatısında çıkan yangına müdahale ederken kiremitlerin kırılması sonucu düşerek yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Beypazarı Adaören Mahallesi'nde Süleyman ve Mustafa Çakıroğlu kardeşlere ait ahşap evde kimsenin bulunmadığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına önce vatandaşlar müdahale etti.

Ankara ve Beypazarı'ndan gelen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangında, Çakıroğlu kardeşlere ait ev kullanılamaz hale geldi, Ali Ürün ve Süleyman Demirkol'a ait ahşap evler de zarar gördü.

İncepelit Mahallesi'nde çıkan yangında ise İlyas Dönmez'e (85) ait ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Yangının, evin yanındaki kömürlükte çıktığı ileri sürüldü.

Yangına müdahale ederken düştüler

Çubuk ilçesinde ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öztepe Sokak'ta Ali İhsan Aşgit'e ait 2 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşlar, yangına kendi imkanlarıyla müdahale etti. Çatıya çıkan vatandaşlardan Özgür Aşgit ve Doğan Karabıyık, kiremitlerin kırılması nedeniyle çatının iç kısmına düşerek yaralandı. Yaralılara, mahalleye gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta müdahale edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine vatandaşlar tarafından ayran ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'da Ev Yangınları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement