Ankara'da Gece Kulübünde Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Gece Kulübünde Korkutan Yangın

ANKARA'da daha önce mühürlenen gece kulübünde çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

25.07.2017 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'da daha önce mühürlenen gece kulübünde çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, öğle saatlerinde Ulus Çankırı Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde çıktı. Daha önce mühürlenerek kapatılan gece kulübünden dumanların yükseldiğini fark eden çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler ilk olarak gece kulübünün bitişiğinde yer alan otelde bulunan ve dumandan etkilenen 2 kişiyi çıkararak sağlık görevlilerine teslim etti. Ekipler ardından gece kulübünün kapısını kırarak yangına müdahale etti. İçeriden gelen yoğun dumandan dolayı zaman zaman zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri, buna rağmen yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ayrıca itfaiye ekipleri, çıkan yangından dolayı yükselen dumanların etkilenen otel odalarına itfaiye aracı ile girerek içeride arama yaptı. Yangın dolayısıyla Çankırı Caddesi bir süre trafik polisleri tarafından araç trafiğine kapatıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Gece Kulübünde Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement