Ankara'da kaybolan tıp öğrencisini arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da kaybolan tıp öğrencisini arama çalışmaları sürüyor

Ankara\'da kaybolan tıp öğrencisini arama çalışmaları sürüyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bayramın birinci günü kaybolan tıp fakültesi öğrencisi için arama çalışmaları devam ediyor.

23.07.2021 00:57  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bayramın birinci günü kaybolan tıp fakültesi öğrencisi için arama çalışmaları devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan arama çalışmalarına 150'den fazla görevli personel katıldı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesi Yeşilova Mahallesi'ndeki dedesinin yanına bayram tatili için giden Onur Eker (20), kaçan kurbanlık koyunu yakalamak için peşinden gitti. Koyunu kaybettikten sonra kendisi de kaybolan Eker'den 2 gündür haber alınamıyor. Dün öğlen sonra başlayan arama çalışmaları bugün de devam etti. Havadan ve karadan yapılan çalışmalarda 50 kilometre karelik alan termal kameralarla tarandı.

150'den fazla görevli personel arıyor

Ara verilmeden 2 gündür yapılan çalışmalar sonucunda henüz bir ize rastlanmadı. Arama çalışmalarına 150'den fazla görevli personel katılırken özel harekat, çevik kuvvet, motorlu yunus polisler de çalışmalara katıldı.

Hobi bahçeleri tek tek arandı

Çevrede bulunan yüzlerce hobi bahçesine tek tek giren ekipler, talihsiz öğrenciye dair bir iz bulabilmek için çaba gösterdi.

Öte yandan Onur Eker'in bir besi çiftliğinin güvenlik kameralarına yansıdığı tespit edildikten sonra besi çiftliğinin etrafı da saatlerce hem havadan hem yaya olarak arandı. Çiftlikteki hayvanların çobanlığını yapan Latif Şerifi, Eker'i bayramın birinci günü öğleden sonra saat 17.00 sıralarında gördüğünü belirtti.

En son çoban gördü

Bayram günü kurban kestikten sonra saat 5 gibi koyunları otlatmaya çıkardığını söyleyen çoban Latif Şerifi, "Yolda karşılaştık. Kardeşim nerden geliyorsun dedim. 'Şu taraftan geliyorum' dedi. Nereye gidiyorsun dedim. 'Şu tarafa gidiyorum' dedi. Durumu çok kötü değildi. Az biraz yorgun gibiydi. Ama iyiydi" şeklinde konuştu.

Ekipler çobanın ifadesine yönelik arama çalışmalarını genişletti. Arama çalışmaları sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da kaybolan tıp öğrencisini arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı
    22:53 Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, İstasyon Caddesi'nde araç park yeri nedeniyle çıkan kavgada M.Ç. bıçakla yaralandı, K.P. ise darbedildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı
    22:34 Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı

    Gaziantep'te cinayet suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Armutlu ilçesinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.


Advertisement