Ankara'da Otomobil, 50 Metreden Uçtu: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Otomobil, 50 Metreden Uçtu: 2 Yaralı

Ankara\'da Otomobil, 50 Metreden Uçtu: 2 Yaralı

ANKARA'nın Keçiören ilçesinde kontrolden çıkıp yaklaşık 50 metre yükseklikten uçarak park halindeki araca çarpan otomobildeki 2 kişi, ağır yaralandı.

14.02.2019 07:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'nın Keçiören ilçesinde kontrolden çıkıp yaklaşık 50 metre yükseklikten uçarak park halindeki araca çarpan otomobildeki 2 kişi, ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Sancaktepe Mahallesi Sarıkamış Caddesi'nde meydana geldi. Henüz sürücüsü öğrenilemeyen 06 AND 92 plakalı otomobil, virajda kontrolden çıktı. Kaldırımı aşıp Elif Ekşi Parkı'na giren otomobil, buradaki ağacı devirerek yaklaşık 50 metre yükseklikten 1576. Cadde'ye uçtu. Burada, park halindeki 06 KK 858 plakalı otomobile çarpan araçtaki Menderes Sezen ile bir kişi yaralandı. Araçta sıkışan 2 yaralı, gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Kazanın yaşandığı caddeye bariyer konulmasını istediklerini belirten mahalle sakinlerinden Gül Gürbüz, "Kazanın sesini duydum. Hemen olay yerine geldim, ortalık toz ve duman olmuştu. Yukardan gelip, parktan aşağı uçmuş. Biz buraya bariyer konulmasını istiyoruz" dedi.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Otomobil, 50 Metreden Uçtu: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak'ta meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. Olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi.

  • Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı
    21:20 Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısında 1 Mart-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Manisa'da Emniyet ve Jandarma teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlara ait verileri paylaştı.

  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement