Ankara'da "Rock Havası" - Son Dakika
Kültür Sanat

Ankara'da "Rock Havası"

Ankara\'da "Rock Havası"

Rock Müziğin Ünlüleri 20 ile 22 Haziran'da Gerçekleştirilecek "Ankirockfest 2008"de Buluşacak.

10.06.2008 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rock müziğin ünlüleri 20 ile 22 Haziran'da gerçekleştirilecek “Ankirockfest 2008”de buluşacak.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'ndeki açık hava festivali, çevre sorunlarına dikkati çekmek amacıyla “Dünya İçin Rock” sloganıyla yapılacak. Festival, 3 gün süreyle rock müzik severlere konaklama imkanı da sunacak.

Festivalde Tuşe, Sokak Köpekleri, Karnaval, Dört x Dört , Gökçe, Karakedi, Direc-t, Malt, Manga, Hayko Cepkin, Pentagram ile bu yıl ilk kez oluşturulan rock DJ sahnesinde DJ Güven Erkin Erkal, DJ Angel ve DJ Hicri Bozdağ da sahne alacak.

Bu isimlerin yanı sıra, Hürriyet gazetesinin kuracağı özel sahnede de Hürriyet Genç Nota Müzik Yarışması'nda yer alan Kunteper, Sokak Rock, Alkadraz, Karaltı, Şizofren, Grup PSL, Seksafon gibi gruplar izleyici karşısına çıkacak.

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi, “www.ankirockfest.com” internet adresinden edinilebilecek.

İlki 2006 yılında gerçekleşen AnkiRockFest, 30 bin kişinin katıldığı bir rock müzik platformu olarak büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmıştı. Ankara ve çevre illerden müzikseverlerin katıldığı festivalde, Kargo, Manga, Haluk Levent, Özlem Tekin, Yüksek Sadakat, Pamela Spence gibi isimler izleyiciyle buluşmuştu.

Başkentli müzikseverlerle 6-10 Haziran 2007 tarihlerinde ikinci kez buluşan AnkiRockFest, 5 gün süreyle Hayko Cepkin, Nil Karaibrahimgil, Feridun Düzağaç, Bulutsuzluk Özlemi, Erkin Koray, Barış Akarsu, Emre Aydın, Pentagram, Tony Martin gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 30 grup ve sanatçıyı konuk etmişti.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Ankara'da 'Rock Havası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement