Ankara'da Tahtaların Tutuşması Sonucu Yangın Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Tahtaların Tutuşması Sonucu Yangın Çıktı

Ankara'da depolanmış halde duran tahtaların bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın sırasında bir ev ve otomobil küle döndü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

16.05.2023 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alev alev yanan tahtalar gecekonduyla otomobili küle çevirdi

ANKARA - Ankara'da istiflenmiş halde duran tahtaların tutuşması sonucu meydana gelen yangında bir ev ve otomobil küle döndü. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Altındağ ilçesi Başpınar Mahallesi 1128. Sokak'ta, bir bahçede depolanmış halde duran tahtaların bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuşması sonucu yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler yan taraftaki ev ve garajına sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler, sıçradıkları gecekonduyu ve otomobili küle çevirirken olayda şans eseri can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangın, çevre güvenliğinin sağlanmasının itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı aktarıldı.

Ankara\'da Tahtaların Tutuşması Sonucu Yangın Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Tahtaların Tutuşması Sonucu Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement