Ankara'da Trafik Kazası: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazası: 8 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

06.12.2017 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hayati Başkan idaresindeki 34 PK 6173 plakalı otomobil, Hakan Karcı (40) yönetimindeki 06 BE 7982 plakalı EGO otobüsüne, Hastane ve Sağlık Meslek Lisesi önündeki durakta yolcu indirdiği sırada arkadan çarptı.

Yakındaki hastaneden çok sayıda sağlık personeli kısa sürede yaralılara müdahale etti.

Kazada yaralanan sürücü Başkan ile otomobilde bulunan Ali Can Tokgöz (26), Ali Göğüş (36), Osman Çetiner (25), Fatih Gültekin (28), Sinan Gülbahar, Süleyman Berat Aymergen ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, otomobilde yapılan incelemede satışa hazır 14 fişek eroin ele geçirildi.

Kazanın ardından Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam olay yerinde ve hastanede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazası: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu
    15:17 Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu

    Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla gezen genç, gasp etmeye çalışan bir şahıs tarafından darp edildi. Gasp edemeyince sinirlenen şüpheli, genç üzerinde şiddet uygulayarak hastanelik etti. Olayın ardından genç ve arkadaşları hızla parktan uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Vatandaşları Ağırladı
    15:16 Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Vatandaşları Ağırladı

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Başkan Aydın, yeni dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

  • Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti
    15:16 Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti

    Osmangazi Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, amansız hastalık sonucu vefat etti. Belediye bahçesinde düzenlenen törende mesai arkadaşları tarafından dualarla uğurlandı.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    15:15 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte yeni dönem muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, muhtarları tebrik ederek sunulan hizmetlerin kalitesinden bahsetti.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.

  • Başkan Şükrü Deviren'den minik başkanlara lunapark müjdesi
    15:13 Başkan Şükrü Deviren'den minik başkanlara lunapark müjdesi

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını öğrencilere devretti ve lunapark müjdesi verdi.


Advertisement