Ankara'daki Cinayet - Son Dakika
Politika

Ankara'daki Cinayet

Ankara\'daki Cinayet

Karşıyaka Mezarlığı önünde, iki gün önce silahla öldürülen kişinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle 75 yaşındaki bir çoban gözaltına alındı.

07.06.2012 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Mezarlığı önünde, iki gün önce silahla öldürülen kişinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle 75 yaşındaki bir çoban gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5 Haziran'da Karşıyaka Mezarlığı 6. kapı yakınında tartıştığı 2 kişiden Faik A'yı (41) silahla başından vurup öldürdüğü iddia edilen 75 yaşındaki Ömer D'yi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlının, daha önce tartıştığı Faik A'nın akrabası Halil Y. ile koyunlarını otlattığı sırada kendisini darbettiklerini öne sürdüğü öğrenildi.

Ömer D'nin ifadesinde, Halil A. ile Faik Y'nin silah doğrultarak kendisini ölümle tehdit ettiğini, saldırıdan korunmaya çalışırken ateş alan silahtan çıkan kurşunun Faik A'nın ölümüne neden olduğunu söylediği belirtildi.

İfadesine başvurulan Halil Y. de tartıştıkları çobanın akrabası Faik A'yı silahla vurarak öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer D. tutuklanırken, Halil Y. serbest bırakıldı.

75 yaşındaki Ömer D'nin, daha önce de namus meselesi yüzünden bir arkadaşını öldürmekten 13 yıl hapis cezası aldığı belirtildi.

Muhabir: Serdar Açıl

Yayıncı: Tolga Özgenç - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ankara'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement