Ankara'daki Patlamada Ölenlerden 4'ü Manisa'dan - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamada Ölenlerden 4'ü Manisa'dan

Ankara Tren Garı Kavşağı'ndaki hain terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 4'ünün Manisa'dan mitinge gittiği belirlendi.

11.10.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Tren Garı Kavşağı'ndaki hain terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 4'ünün Manisa'dan mitinge gittiği belirlendi.

Ankara'da, KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği'nin düzenlediği 'Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'nin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada, ölenlerden 4'ünün mitinge Manisa'dan katıldığı belirtildi. Ölenlerin 3'ünün Saruhanlı İlçesi'ne bağlı Azimli Mahallesi'nden Emin Aydemir ve Resul Yanar ile Mütevelli Mahallesi'nden Nizamettin Bağışçılar olduğu anlaşıldı. Yine mitinge Manisa'dan katılan Celal Bayar Üniversitesi öğrencisi Yunus Derici'nin de patlamada yaşamını yitirdiği belirtildi. Ayrıca, Manisa'dan mitinge giden 36 kişinin de yaralı olduğu ifade edildi.

Mütevelli Mahallesi'nden olan inşaat işçisi Nizamettin Bağışçılar'ın cenazesi yakınları tarafından Ankara'dan alındı. Eskiden belde olan Mütevelli Mahallesi'ne getirilen Bağışçılar'ın cenazesinin bugün öğle saatlerinde toprağa verileceği bildirildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada Ölenlerden 4'ü Manisa'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement