Ankara'daki Patlamaya Balıkesir'den Tepki - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamaya Balıkesir'den Tepki

Ankara\'daki Patlamaya Balıkesir\'den Tepki

Ankara’da ’barış mitingi’nde yaşanan patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Balıkesir’de Emek ve Demokrasi Güçleri platformu üyeleri yaşanan olaylara tepki gösterdi.

10.10.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 'barış mitingi'nde yaşanan patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Balıkesir'de Emek ve Demokrasi Güçleri platformu üyeleri yaşanan olaylara tepki gösterdi. Hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulduğu protesto gösterisinde, patlamada Balıkesir'den 10 kişinin yaralandığı ve EMEP yöneticisi İhsan Seyhan'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ankara'da yaşanan patlama sonrasında çoğunluğunu KESK üyelerinin oluşturduğu Balıkesir Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu yaşanan olayları protesto etti. Oturma eyleminin yapıldığı TÜİK Meydanı'nda konuşan Grup Sözcüsü Tamer Karadağ, "Her türlü baskıya, ölümlere karşı her zaman, her yerde, barışı, kardeşliği, demokrasiyi, özgürlüğü savunacağız. 7 Haziran seçimleri öncesinde başlayan saldırılar Suruç'taki katliamla sürmüştür. Emek, barış ve demokrasiyi savunan kesimlere yönelik saldırılar bu sabah patlayan bombalarla başka bir boyuta taşınmıştır. Hayatını kaybeden arkadaşlarımızın anısının önünde saygı ile eğiliyoruz. Onlara andolsun ki, bu bayrak inmedi inmeyecek; bu mücadele bu ülkede tek bir kişi kalana kadar devam edecek" dedi.

1 dakikalık saygı duruşunun yapıldığı gösterinin sonunda Ankara'da yaşanan patlamada 10 civarında Balıkesirlinin yaralandığı ve EMEP yöneticisi İhsan Seyhan'ın durumunun ağır olduğu açıklandı. Gösteri olaysız şekilde sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamaya Balıkesir'den Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement