Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısı

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden felsefe öğretmeni Hakan Dursun Akalın'ın Amasya'daki ailesini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti.

16.10.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden felsefe öğretmeni Hakan Dursun Akalın'ın Amasya'daki ailesini ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti.

Merhum öğretmenin eşi Mürvet Akalın'a başsağlığı dileyen Gürkan, "Bu acı sadece sizin acınız değil, yaşadığımız acı bütün ülkenin acısı haline geldi. Sizin acınıza ortak olmak, acınızı paylaşmak için geldim" dedi.

Gürkan, Ankara'daki patlamanın "tarihin en büyük katliamlarından biri" olduğunu belirterek, bunun sonuçlarıyla birlikte baş edeceklerini söyledi.

Bu davanın sonuçlanması için ülke tarafından takip edilmesi gerektiğini anlatan Gürkan, şöyle konuştu:

"Bu, 2 IŞİD militanının yapacağı katliam değildir. Dayanışmayla bu acının üstesinden geleceğiz. Ülkemizin geleceği için mücadele ederek, birbirimize dokunarak ve birbirimizle dayanışma içinde olarak katliamın altından kalkacağız. Bizi bölmek istemelerine rağmen yan yana gelerek, beraber olarak bu işin üstesinden geleceğiz."

Mürvet Akalın da ziyaretinden dolayı Gürkan'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement