Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısı

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden sivil memur Orçun Münyas'ın (25), Muğla'nın Fethiye ilçesindeki babaevinde yas var. Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli olduğu öğrenilen Münyas'ın Taşyaka Mahallesi'ndeki baba ocağına ölüm haberi, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı ve Müftü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından verildi.

18.02.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden sivil memur Orçun Münyas'ın (25), Muğla'nın Fethiye ilçesindeki babaevinde yas var.

Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli olduğu öğrenilen Münyas'ın Taşyaka Mahallesi'ndeki baba ocağına ölüm haberi, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı ve Müftü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından verildi.

Acı haberi alan annesi Gürsel, babası Mehmet Münyas, uçakla Ankara'ya gönderildi. Fethiye Belediye ekipleri, Münyas'ın evi ve sokağına Türk bayrağı asıp, taziye çadırı kurdu.

Münyas'ın çocukluk arkadaşı Cihan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşının iyi bir insan olduğunu ve çevresinde sevildiğini anlattı. Münyas'ın daha önce bir bankada çalıştığını ve şimdiki görev yerine yaklaşık 1,5 yıl önce başladığını ifade eden Yıldırım, "Daha önceki çalışma ortamını beğenmediği için tekrar sınava girdi ve Ankara'ya atandı. Biz de onun adına sevinmiştik ama gelen acı haber bizi üzdü" dedi.

Yıldırım, dün yaşanan patlamadan sonra arkadaşını birçok kez aradığını ancak ulaşamadığını, acı haberi sabah öğrendiğini anlattı.

Cenazenin, bugün Ankara'dan uçakla Dalaman Havalimanı'na, oradan da karayoluyla Fethiye'ye getirileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement