Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısı

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 9. sınıf öğrencisi Atakan Eray Özyol için okulu Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi.

15.03.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 9. sınıf öğrencisi Atakan Eray Özyol için okulu Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi.

Lisedeki törene Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Avcı, Gölbaşı Emniyet Müdürü Levent Alıcı, Başsavcı Ali Çalık, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Törende Özyol ve saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu, Kur'an-ı Kerim okundu.

Gölbaşı Kaymakamı Aslan, törendeki konuşmasında, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de vatanı ve ulusu için en kıymetli varlığı olan canını tüm benliğiyle vermeye hazır olduğunu belirtti.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Aslan, "Her Türk genci Atakan'dır ama maalesef bugün düşman içimizde sinsi bir şekilde kamufle olarak görünmez bir şekle bürünmüştür" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Duruay da milletin her şeyin üstesinden gelebileceğini vurgulayarak, "Bu millet geçmişten bugüne çok şeyin üstesinden gelmiştir. Bunun yolu da sizlerden geçiyor. Atakan kardeşimiz için vatan, millet için inşallah bundan sonra daha duyarlı oluruz. Vatana hizmet ederek bu tür olayları engellemek bizlerin elinde. Bu tarz olaylara meyil veren insanlara her zaman olduğu gibi bugün de karşı koyalım. Atakan kardeşimize sizin yapacağınız en güzel iyilik dua etmek ve vatana hizmet etmek için gayret göstermektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Atakan Eray Özyol'un arkadaşları, 9-D sınıfındaki Özyol'un oturduğu ve resminin bulunduğu sıraya karanfiller bıraktı.

Belediye Başkanı Duruay da Atakan'ın sınıf arkadaşlarına taziye dileklerini ileterek öğrencinin sırasına karanfil bıraktı, dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement