Ankara'daki Terör Saldırısında Şehit Olan Astsubay Baran'ın Baba Evi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısında Şehit Olan Astsubay Baran'ın Baba Evi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başköy köyü muhtarlığına asılan Türk Bayrağı Şehit Astsubay Baran'ın baba evine Türk Bayrağı asılması Başköy köyünün muhtarı Hacı Osman Ekiz'in konuşması Ankara'daki terör saldırısı Saldırıda şehit olan Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'deki baba evinde yas var Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

18.02.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başköy köyü muhtarlığına asılan Türk Bayrağı

Şehit Astsubay Baran'ın baba evine Türk Bayrağı asılması

Başköy köyünün muhtarı Hacı Osman Ekiz'in konuşması

Ankara'daki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'deki baba evinde yas var

Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

Başköy köyünde yaşayan Mustafa Baran'ı, saldırının ardından telefonla arayan yetkililer, oğlunun yaralandığını belirterek Ankara'ya çağırdı. Eşi Ayşe ile Ankara'ya giden baba Mustafa Baran, burada oğlunun şehit olduğu bilgisini aldı.

Acı haberin babaevine ulaşması üzerine şehidin yakınları ve komşuları taziye için eve geldi. Eve ve muhtarlığa Türk bayrağı asıldı.

Evli ve 2 çocuk babası şehit Astsubay İbrahim Baran'ın (42), ailenin en küçük evladı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin, Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin isteğiyle Ankara'da toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.

Ankara\'daki Terör Saldırısında Şehit Olan Astsubay Baran\'ın Baba Evi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısında Şehit Olan Astsubay Baran'ın Baba Evi - Son Dakika


Advertisement