Ankara Dt'den "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye" - Son Dakika
Yerel

Ankara Dt'den "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye"

Ankara Dt\'den "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye"

Adana Devlet Tiyatrosu’nda (ADT) bu hafta, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı “Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye” adlı oyun perde açacak.

12.02.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Devlet Tiyatrosu'nda (ADT) bu hafta, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye" adlı oyun perde açacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı olan, Sait Faik Abasıyanık'ın yazdığı, Savaş Dinçel'in oyunlaştırdığı, Murat Çidamlı'nın yönettiği "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye" adlı oyun, 17-21 Şubat tarihleri arasında izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü öykücü Sait Faik Abasıyanık'ın hayatı ve eserlerinden oluşan bir seçkiyle müzik, dans ve görsel efektleriyle genç seyirciyi edebiyatla buluşturmayı hedefleyen oyunun dekor tasarımı Seyhan Kırca'ya, kostüm tasarımı İnci Kangal'a, ışık tasarımı Zeynel Işık'a, besteleri Onur Yüce'ye ait. Oyunda Erdinç Doğan ve Özgür Avcu görev alıyor.

Oyun, 17 Şubat Salı, 18 Şubat Çarşamba, 19 Şubat Perşembe, 20 Şubat Cuma günü saat 20.00'de, 21 Şubat Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesinde Adanalı sanatseverler ile buluşacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Dt'den 'Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement