Ankara Erdoğan: Hiçbir, Sabotajın, Oyunun Bizi Hedeflerimizden Alıkoymasına Müsaade Etmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Ankara Erdoğan: Hiçbir, Sabotajın, Oyunun Bizi Hedeflerimizden Alıkoymasına Müsaade Etmeyeceğiz

Erdoğan: Hiçbir, sabotajın, oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Ülkemizi 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelemizde ileri demokrasi ve güçlü ekonomi yönünde kat ettiğimiz...

28.10.2018 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan: Hiçbir, sabotajın, oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Ülkemizi 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelemizde ileri demokrasi ve güçlü ekonomi yönünde kat ettiğimiz her mesafeyi, şanlı geleceğimiz için yakılan bir ışık olarak görüyorum. Hiçbir engelin, hiçbir sabotajın, hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler, 95. yıldönümüne vasıl olduğumuz Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şu şekilde: "Ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile bu gurur günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı tazimle yad ediyorum. İlk Meclis'ten bugüne kadar, milli iradenin temsilcisi olarak ülkemizin kurtuluşu, gelişmesi, büyümesi, güçlenmesi için gayret sarf eden milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bin yıllık vatanımız Anadolu topraklarının her karışında kanı ve alınteri olan tüm ecdada, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımızın aziz hatıraları, milletimizin hafızasında ve devletimizin kimliğinde daima yaşayacaktır.

HİÇBİR ENGELİN, SABOTAJIN, OYUNUN BİZİ HEDEFLERİMİZDEN ALIKOYMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Ülkemizi 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelemizde ileri demokrasi ve güçlü ekonomi yönünde kat ettiğimiz her mesafeyi, şanlı geleceğimiz için yakılan bir ışık olarak görüyorum. İstanbul'daki yeni havalimanımız da, işte bu ışıklardan biridir. Selçuklu'dan Osmanlı'ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti'ne devreden tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculuğumuzu, inşallah, 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla da bir üst seviyeye çıkartacağız. Malazgirt'ten başlayıp son bir asırdır Çanakkale'de, Kut'ül Amare'de, Dumlupınar'da, Kıbrıs'ta devam eden zaferlerimizden, Suriye'deki insani duruşumuza kadar her gelişme, milletimizin asil duruşunun sembolleridir. Türkiye'nin her başarısı, aynı zamanda insanlığın ortak vicdanındaki, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumların, mağdurların yüreğindeki umutları besliyor, canlandırıyor, harekete geçiriyor. İşte bu sebeple ülkemiz, dünyanın en büyük 17. ekonomisi olduğu halde, insani yardımlar konusunda milli gelire göre ilk sırada bulunuyor. Herkesin kapısını ve kalbini kapattığı sığınmacılara evini ve yüreğini açan, insani sorumluluklarını bihakkın yerine getiren tek ülke Türkiye olmuştur. Tarihe, mazlumlara sırtını dönen değil evini ve ekmeğini bölüşen, her konuda tercihini haktan ve adaletten yana kullanan bir ülke olarak geçmenin şerefi bize yeter. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyecek, hiçbir engelin, hiçbir sabotajın, hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler, 95. yıldönümüne vasıl olduğumuz Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum."

ANKARA (DHA)

DHA-Gündem Ankara tr 2018-10-28 17: 38: 03

(Tür: Ankara)

Ankara Erdoğan: Hiçbir, Sabotajın, Oyunun Bizi Hedeflerimizden Alıkoymasına Müsaade Etmeyeceğiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Erdoğan: Hiçbir, Sabotajın, Oyunun Bizi Hedeflerimizden Alıkoymasına Müsaade Etmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Havza'da Türk Kızılayı Kan Bağışı Çalışması
    11:55 Havza'da Türk Kızılayı Kan Bağışı Çalışması

    Samsun'un Havza ilçesinde Türk Kızılay tarafından 2 gün süren kan bağışı kabul çalışmasında 58 ünite bağış alındı. Türk Kızılay'ın Güvenli Kan Temini Projesi kapsamında Havza'da iftar sonrası kan bağışı kabul edildi. Kevser Camisi önüne konuşlandırılan kan bağış aracında 20.30 ila 23.30 saatleri arasında bağışlar kabul edildi. Genç Kızılay gönüllülerinin destek verdiği çalışmalarda 2 günde 58 ünite kan bağışı toplandı. Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu, azalan kan stoklarının tamamlanmasının önemine dikkat çekerek, tüm bağışçılara teşekkür etti.

  • Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası
    11:55 Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynadıkları tespit edilen 39 kişiye toplamda 270 bin lira idari para cezası uygulandı. İş yeri sorumlusu ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan işlem gördü.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar
    11:54 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar

    Edirne'de polisin denetimlerinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 16 adet sentetik uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Ayrıca, Uzunköprü ilçesinde bir kişi kayıp kızının bulunması için polise başvurdu ve Edirne'de sosyal medya hesabı çalınan bir kişi polise başvurdu.

  • Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu
    11:54 Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu

    Çorum'da düzenlenen Okul Sporları Liseler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 48 kilogramda yarışan Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, 8 maçta raunt kaybetmeden bütün karşılaşmalarda galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcu Altuğ Gesge ve antrenör Hanife Yıldız'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Bilecik İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine 'İyilik Sofrası' temasıyla iftar verdi
    11:54 Bilecik İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine 'İyilik Sofrası' temasıyla iftar verdi

    Bilecik İl Müftülüğü, Kayıboyu Camii Toplantı Salonunda düzenlenen bir programda üniversite öğrencilerine iftar verdi. İl Müftüsü Ali Erhun, gençlere hitap ederek Ramazan'ın önemini vurguladı. İftar programında Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu ve öğrencilere hediyeler verildi.

  • Bilecik Kaymakamı depremzedelerin iftar sofrasına misafir oldu
    11:54 Bilecik Kaymakamı depremzedelerin iftar sofrasına misafir oldu

    Bilecik'in Gölpazarı İlçe Kaymakamı Alparslan Sözen, 6 Şubat depreminden sonra ilçede yaşayan vatandaşın iftar sofrasına misafir oldu. Kaymakam Sözen, deprem felaketinin üzerinden kaç sene geçerse geçsin hiçbir zaman kimseyi yalnız bırakmayacağını belirtti.

  • AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Basın Mensuplarıyla Sahur Programında Buluştu
    11:53 AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Basın Mensuplarıyla Sahur Programında Buluştu

    İhsan Kurnaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek İlkadım ilçesindeki eksikleri ve projelerini anlattı. Kurnaz, İlkadım'ın merkez ilçe olmasından dolayı Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışacaklarını belirtti ve kentsel dönüşüme önem verdiklerini vurguladı.

  • Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde ithal edilen sığırlara danışmanlık hizmeti veriliyor
    11:53 Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde ithal edilen sığırlara danışmanlık hizmeti veriliyor

    Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde bir besiciye ithal ettiği sığırlar için İlçe Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından danışmanlık hizmeti veriliyor. Besici Atilla Yılmaz, Polonya'dan getirdiği 35 dişi 'limuzin' cinsi sığırların etçi bir ırk olduğunu ve bu nedenle tercih ettiklerini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Türk ise veteriner hekimlerin çiftçiye bu ırk hakkında bilgilendirme ve sağlık hizmetleri sunduğunu ifade etti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı
    11:52 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen Seçim Güvenliği toplantısına katıldı. Toplantıda, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimler sonrası yaşanacak olumsuzlukları önlemek adına gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

  • Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı
    11:51 Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 3,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.


Advertisement