Ankara'da Jandarmadan Kanser Hastalarına Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Jandarmadan Kanser Hastalarına Moral Ziyareti

Ankara\'da Jandarmadan Kanser Hastalarına Moral Ziyareti

Ankara'da İl Jandarma Komutanlığı personeli, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

03.04.2014 17:46  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara İl Jandarma Komutanlığı personeli, onkoloji hastalarına moral ziyaretinde bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığının 175. kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası dolayısıyla Ankara İl Jandarma Komutanlığı personeli, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Medikal Onkoloji ve Ortopedi kliniklerinde yatan yaklaşık 45 kanser hastasına acil şifa dileyen ve çeşitli hediyeler sunan İl Jandarma Genel Komutanlığı personeli, "halkın huzuru, jandarmanın gururu" sloganıyla her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade ettiler.

-"Ziyaret etmeniz güç verdi"

Akciğer kanseri tedavisi gören 70 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Türk, Türk askerini hastalıkta, sağlıkta yanlarında görmenin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Askerimizin, herkesin yanında olduğunu biliyorum. Biz de askerimizi destekliyoruz. İyiki varlar. Burada olmaları elbette bizler için moral kaynağı oldu" dedi.

Gırtlak kanseri hastası, 56 yaşındaki Suat Tekin ise kendisinin de askerliğini jandarma olarak yaptığını belirterek, her zaman Türk askeriyle gurur duyduğunu söyledi. Tekin, "Ordumuz bizim her şeyimiz. Ordumuzun daima arkasındayız. Canımı veririm, memleketimi vermem, askerimin yanında olurum" diye konuştu.

Tekin, Ankara İl Jandarma Komutanlığı personelini yanlarında görmenin kendisi için çok büyük bir moral kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Burada, beni ziyaret etmeniz güç verdi. Çok moral oldu. Bu moral, artık bana uzun süre gider" ifadesini kullandı.

"Şu an çok çok mutluyum" diyen Recep Öz de "Devletimizden, askerimizden Allah razı olsun, yolları açık olsun" dileğinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'da Jandarmadan Kanser Hastalarına Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement