Ankara Kalkınma Ajansı Yörex'de Ankara'yı Tanıtıyor - Son Dakika
Güncel

Ankara Kalkınma Ajansı Yörex'de Ankara'yı Tanıtıyor

Ankara Kalkınma Ajansı, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katıldı.

25.10.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katıldı. Ankara Kalkınma Ajansı standında Ankara'nın yöresel ürünleri tanıtılırken, aynı zamanda Ankara'nın tarihi ve kültürü de yerli ve yabancı turistlere aktarılıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Expo Center'da başladı. 23 Ekim'de başlayan fuarda, 28 Ekim tarihine kadar Türkiye'nin dört bir yanından yöresel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ankara Kalkınma Ajansının koordinasyonunda hazırlanan Ankara standında, Ankara'nın ilçelerine özgü yöresel ürünlere yer verildi. Stantta yer alan Beypazarı Belediyesi ve Çamlıdere Belediyesi, ilçelerinde üretilen ürünleri tanıtma şansı bulurken, Kızılcahamam Çam Kolonyası, Kızılcahamam Çam Kozağı Reçeli ve Anadolu Bacıları Kadın Kooperatifi tarafından üretilen pancar pekmezi gibi geleneksel ürünler de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Kalkınma Ajansı Yörex'de Ankara'yı Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement