Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Elieyioğlu'nun Avukatı Sallı - Son Dakika
Güncel

Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Elieyioğlu'nun Avukatı Sallı

Ankara merkezli "paralel yapı" operasyonu- Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmanın şüphelilerinden Elieyioğlu ve Şen'in tutukluluğuna itirazda bulunuldu Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının, "casusluk", "devletin birliğini bozmak" ve "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlendiği" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında eski TİB Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu ve eski TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen tutukluluğuna itirazda bulunuldu.

29.01.2015 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara merkezli "paralel yapı" operasyonu- Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmanın şüphelilerinden Elieyioğlu ve Şen'in tutukluluğuna itirazda bulunuldu Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının, "casusluk", "devletin birliğini bozmak" ve "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlendiği" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında eski TİB Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu ve eski TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen tutukluluğuna itirazda bulunuldu. Elieyioğlu'nun avukatı Süleyman Sallı ve Şen'in avukatı Nihat Karslı, Gölbaşı Adliyesinde, tutuklama kararını veren Sulh Ceza Hakimliğine itiraz dilekçelerini verdi.Avukat Sallı, AA muhabirine, Elieyioğlu'nun tutukluluğuna itirazın yanı sıra, müvekkilleri Ali Osman Tekin ve Hamza Demirezen hakkındaki adli kontrol kararlarına da itirazda bulunduğunu açıkladı.Sallı, tutukluluğa itiraz dilekçesinde bilirkişi raporuna ve kriptolu telefonların TİB bünyesinde dinlenmesinin mümkün olmadığına ilişkin beyanlarda bulunduklarını belirterek, dosyada delil bulunmadığını öne sürdüklerini anlattı.Avukat Karslı ise dosya kapsamındaki bilirkişi raporunda çelişkiler bulunduğunu iddia etti. -TİB Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu'nun avukatı Süleyman Sallı -TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen'in avukatı Nihat Karslı

Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Elieyioğlu\'nun Avukatı Sallı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu - Elieyioğlu'nun Avukatı Sallı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement