Ankara Mobilyacılar Odası'ndan Komite Kararına Tepki - Son Dakika
Güncel

Ankara Mobilyacılar Odası'ndan Komite Kararına Tepki

Ankara Mobilyacılar Odası'ndan komite kararına tepkiANKARA Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından Siteleri ayağı kaldırmak için kurulacak komite kararına tepki gösterdi.

22.05.2019 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Mobilyacılar Odası'ndan komite kararına tepki

ANKARA Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından Siteleri ayağı kaldırmak için kurulacak komite kararına tepki gösterdi. Sitelerle alakalı bir toplantının Siteler'de olması gerektiğini söyleyen Taklacı, "Burada bizim yerimiz de mevcut, Siteler ile ilgili bir karar alınacaksa bir toplantı yapılacaksa hep beraber burada yaparız" dedi.

Taklacı, toplantıya davet edilmediklerini belirtirken, alınan kararlara da tepki gösterdi. Taklacı, Çiğiltepe askeri lojmanlarının olduğu yere komitenin mobilya organize sitesi kurma kararını eleştirdi. Kendilerinin daha önce 2016 yılında o bölgeyi talep ettiklerini ifade eden Taklacı, orası olmayınca Elmadağ'a Mobilya Organize Sanayi bölgesi kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 2016 yılında kendilerinin askeri bölgeyi istediklerine dair yazılarının olduğunu söyleyen Taklacı, "Buradan sonuç almayınca Elmadağ Mobilya Organize Sanayi Sitesini kurduk. Arsa alımını bitirdik. İmar çalışması bakanlıkta yakın zamanda sonuçlanır. Proje aşamasına geçeceğiz. Madem böyle bir şey yapılacaktı bu projeye destek verselerdi de hep beraber yapsaydık" dedi.

Sitelerin problemlerinin yıllardır çözülmediğini anlatan Taklacı, "Bizim yıllardır yapmaya çalıştığımız projelere destek vermediler. Ben Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı'yım üyelerimin hakkımı yedirmem. Her oda kendi görevini yapacak. ATO da, ASO da biz de Gümrük Ticaret Bakanlığı'na bağlıyız. Bizim olmadığımız yerde böyle bir toplantıyı yanlış görüyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Haluk KARAASLAN-Harun ÖZALP/ANKARA, (DHA)-

(Tür: Ankara)

Ankara Mobilyacılar Odası\'ndan Komite Kararına Tepki
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Mobilyacılar Odası'ndan Komite Kararına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement