Çubuk'ta sünnet şöleni yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta sünnet şöleni yapıldı

Ankara'nın Çubuk Belediyesi tarafından 86 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirildi.

06.09.2022 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk Belediyesi tarafından 86 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Çubuk Belediyesi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen şölene, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Kılıç ve Harun Olmuş, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Nevzat Kılıç, siyasi parti temsilcileri, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şölende, dua edildi.

Belediye Başkanı Demirbaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl ilk defa düzenledikleri şölende çocukların ve ailelerinin mutluluğunun kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Önümüzdeki yıllarda da bu programı devam ettireceklerini anlatan Demirbaş, şöyle konuştu:

"Evlatlarımızın mürüvvetini, onların büyüdüklerini, sünnet ve askere gittiklerini görmek hepimizin birer hayali ve umududur. Salgın nedeniyle uzun süredir ertelenen sünnet etkinliğini düzenleyerek sizlerin bu önemli gününe ortak olmak istedik. 'Bir çocuk gülerse dünya güler, bir çocuk gülerse dünya güzel.' diyerek İl Sağlık Müdürlüğü ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi iş birliğinde bu programı organize ettik. Şölenimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Başhekim Kılıç ise bu hayırlı etkinliğe kendilerini de ortak ettiği için Demirbaş'a teşekkür ederek, "Bu işin ne kadar kıymetli bir hizmet olduğunu hem hastanede hem de burada gördük. İnşallah bu etkinliği ilerleyen yıllarda da devam ettiririz." ifadelerini kullandı.

Yerel sanatçı Ahmet Yılmaz'ın konser verdiği şölende, çocuklar doyasıya eğlendi.

Etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.?

Çubuk\'ta sünnet şöleni yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta sünnet şöleni yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement