Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir traktörün römorkunun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. Yaralılardan 5'i taburcu olurken, 13 kişi Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

14.05.2021 21:53  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, saat 19.30 sıralarında Haymana ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Mangaldağı Şehitliği yakınlarında meydana geldi. Piknikten dönen ailelerin bulunduğu Hamza Tan yönetimindeki plakalı traktörün römorku devrildi.

ADETA CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kazada çok sayıda kişi ters dönen traktörün altında kalırken, birçok kişi de metrelerce savruldu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve çok sayıda sağlık ekibi sevk ekibi sevk edildi. Bu arada kaza haberini öğrenen traktördekilerin yakınları da olay yerine geldi.

Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı

3'Ü ÇOCUK 4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, devrilen römorkun altında kalanlar ise güçlükle çıkartıldı. Sağlık görevlileri römorkun altından çıkartılan İlknur Akyüz (16), Belinay Tan (9), Dilay Koyuncu (2) ve Necmiye Tan (70) hayatını kaybettiğini belirledi.

Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sürücü Hamza Tan ile birlikte yaralanan 18 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Haymana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 18 kişiden 5'i taburcu edildi. 13 yaralı ise Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı
Ankara\'da katliam gibi kaza: 3\'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 4 ölü, 18 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mehmet YILDIZ: Karantinada piknik mi? Hem de 50-60 kişi. Akılsızlar.. 8 3 Yanıtla
  • Seko: Şimdi devlet bunlara ne yapsın. Herkese kamera takacak hali yok. Kendi önleminizi kendiniz alın. 10 1 Yanıtla
  • Ali: Yazık... ALLAH ( C.C ) rahmet eylesin. Bunlar son olsun. Traktörle insan taşımak nedir? Bu tip araçlar tarım ürünlerini taşımak içindir, keza kamyonet, kamyon gibi araçlarda... İnsan nakli için otomobil, minibüs ve otobüs gibi araçlar kullanılır. Ders almalı, kurallara uymalıyız. Kurallara ne kadar uyarsak o kadar az kaza dolayısıyla can ve mal kaybı az olur. Merhameti yanlış anlıyor ve yanlış değerlendiriyoruz. Yazılan bir ceza karşısında hemen savunmaya geçenler... Eee ne yapsın diyenler... 7 1 Yanıtla
  • Gülçin kaçar : Bu trafik kazaları savaş gibi ölen ölene Eh tabii her önüne gelen basıp parayı ehliyet alırsa Trafik kuraları hiçe sayılırsa Ve polise ben kimin sen biliyormuşsun muhabbeti hala varsa bu ülkede Bu kazalar hep olacak ve hakiki sorumlular meydana çıkmayacak ... 2 2 Yanıtla
  • atila: 20 kişi bir traktör üzwrinde ne yapıyor, allah rahmet eylesin 3 0 Yanıtla
  • Mehmet Kuş: Adam gibi kullansan ağzını acmasan telefona bakmasan hız limitini acmasan kurallarada adam gibi uysan evelallah köylünün durumu belli a abasi olsaydı herhalde traktörle gitmezlerdi ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar yakınlarına sabır ihsan ediyorum 0 0 Yanıtla
  • ömer: Allah şifalar versin 0 0 Yanıtla

Advertisement