Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Yangın - Son Dakika
Güncel

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Yangın

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Hikmet Selçuk Gedik, "Tahliye edilen hastalarımızın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine nakilleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır.

19.05.2016 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Hikmet Selçuk Gedik, "Tahliye edilen hastalarımızın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine nakilleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır. Hastalarımızın tedavileri bu hastanelerimizde devam edecektir." dedi.

Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altındağ ilçesindeki Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yangın sonrasında hastaların tahliyesine ilişkin bilgi verdi.

Tahliyelerin gerçekleştiğini ifade eden Gedik, "Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden tahliye edilen hastalarımızın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine nakilleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır. Hastalarımızın tedavileri bu hastanelerimizde devam edecektir" bilgisini paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement