Ankara Şehit Özel Harekat Polisleri Gölbaşı Şehitliği'nde Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara Şehit Özel Harekat Polisleri Gölbaşı Şehitliği'nde Toprağa Verildi

Ankara Şehit Özel Harekat Polisleri Gölbaşı Şehitliği\'nde Toprağa Verildi

Şehit özel harekat polisleri Gölbaşı Şehitliği'nde toprağa verildi15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Emniyet Müdürü Mustafa Tecimen ve Özel Harekat Polisi Faruk Demir'in cenazeleri Kocatepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında toprağa verildi.

18.07.2016 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit özel harekat polisleri Gölbaşı Şehitliği'nde toprağa verildi

15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Emniyet Müdürü Mustafa Tecimen ve Özel Harekat Polisi Faruk Demir'in cenazeleri Kocatepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında toprağa verildi.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında şehit olan Emniyet Müdürü Mustafa Tecimen ve Özel Harekat Polisi Faruk Demir'in cenazeleri Kocatepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında toprağa verildi. Gölbaşı Şehitliğinde şehitler gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehitlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren yakınlarına 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit polisler amirleri olan şehit Yalçın Dizdaroğlu'nun mezarı yanına defnedildiler. Şehitleri son yolculuklarına Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Emniyet Müdürleri,silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Cenaze törenini sonrasında şehit polislerin silah arkadaşları 3 el saygı atışında bulundular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Şehit Özel Harekat Polisleri Gölbaşı Şehitliği'nde Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement