Ankara Shopping Fest'te Moda Rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Ankara Shopping Fest'te Moda Rüzgarı

Ankara'yı kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi amaçlayan Ankara Shopping Fest moda etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede ünlü mankenler boy gösterdi.

04.07.2013 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'yı kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi amaçlayan Ankara Shopping Fest moda etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede ünlü mankenler boy gösterdi. Ankara markalarının 2013 yaz ve kış koleksiyonlarının görücüye çıktığı defilede, mankenler büyük beğeni topladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Ankara Shopping Fest'te moda rüzgarı esti. Sheraton Otel'de düzenlenen ve ünlü mankenlerin boy gösterdiği defilede, Ankara Giyim ve Sanayiciler Derneği üyesi (AGSD) Ankara markalarının 2013 yaz ve kış koleksiyonları görücüye çıktı.

TESCİLLİ GÜZELLER VE ÜNLÜ MANKENLER SAHNEDE

Birbirinden iddialı kıyafetlerle moda severlerin karşısına çıkan mankenler, büyük beğeni topladı. Koreografisini Yasin Soy'un yaptığı defilede, yenilikçi ve şık koleksiyonlar davetlilerden büyük alkış aldı. Çin'de yapılan Miss World 2012 yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Miss Turkey 2012 Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu ile 2012 Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması) 2. Güzeli seçilen Çağıl Özge Özkul defilelerin tescilli iki güzeli olarak sahnedeydi. Defilelerde ayrıca Tuğçe Kazaz, Özge Ulusoy, Songül Erol, Elif Merve Çolak, Berrin Keklikler, Ezgi Avcı, Çağla Zoralioğlu, Tuğba Melis Türk gibi ünlü mankenler ve dünya podyumlarından yabancı modeller de yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ankara Shopping Fest'te Moda Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement