Ankara)tbmm İdare Amiri Gündoğdu, Gazetecileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Ankara)tbmm İdare Amiri Gündoğdu, Gazetecileri Ziyaret Etti

(ANKARA)TBMM İdare Amiri Gündoğdu, gazetecileri ziyaret etti TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu: "(Bahçeli'nin desteği) İnşallah yedi yılla sınırlı kalmaz. Dünyanın küresel sorunları var.

10.01.2018 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(ANKARA)TBMM İdare Amiri Gündoğdu, gazetecileri ziyaret etti

TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu:

"(Bahçeli'nin desteği) İnşallah yedi yılla sınırlı kalmaz. Dünyanın küresel sorunları var. Küresel sorunlara farklı ülkelerin farklı yerlerde bir araya geldiğini görüyoruz"

ANKARA - TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, MHP lideri Bahçeli'nin desteğine ilişkin soruya, "İnşallah yedi yılla sınırlı kalmaz. Dünyanın küresel sorunları var. Küresel sorunlara farklı ülkelerin farklı yerlerde bir araya geldiğini görüyoruz" dedi.

Gündoğdu, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ni TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte ziyaret etti. Gündoğdu, basın mensuplarıyla 15 Temmuz'da tarih yazdıklarını belirterek, "O geceki (15 Temmuz) duruşu gerek mecliste grubu bulunan üç partinin birlikte gelip gerek basının dünyaya duyurması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. İlk kez Meclis hedef oluşmuştu. meclisin çalışanları siyasetçi olsun olmasın elinden gelenin en iyisinin yaparak karşı koymuşlardır" ifadelerini kullandı.

2019'da bütün partilerin önünde seçim olduğunu hatırlatarak, gelecek nesillerin gelecek inşası olarak değerlendirdiklerini söyleyen Gündoğdu, "15 Temmuz püskürttüğümüz son darbe olur" şeklinde konuştu.

TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, tüm çalışan basın mensuplarının önemli olduklarını belirterek, bir ülkenin basın mensupları ne kadar güçlü olursa, ülkenin gelişmesine o kadar katkı verdiklerini ifade etti.

Gündoğdu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin AK Parti'ye desteğine ilişkin soruya, "İnşallah yedi yılla sınırlı kalmaz. Dünyanın küresel sorunları var. Küresel sorunlara farklı ülkelerin farklı yerlerde bir araya geldiğini görüyoruz. 128 ülkenin hangi kıtalardan, hangi, coğrafyadan olduğuna bakarsak insanlığa, insanlığın geleceğine dair, halkların iradesine ve bu iradeye karşı koyanlara dair sıkıntıların olduğunu, büyük sıkıntılar karşısında büyük duruşların olduğunu görüyoruz" karşılığını verdi.

Ankara)tbmm İdare Amiri Gündoğdu, Gazetecileri Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ankara)tbmm İdare Amiri Gündoğdu, Gazetecileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement