Motosiklette Uzanıp Trafikte İlerleyen Genç, Yürekleri Ağza Getirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Motosiklette Uzanıp Trafikte İlerleyen Genç, Yürekleri Ağza Getirdi

Ankara'da seyir halindeki motosiklete ayaklarını yerleştirerek uzanan ve bir yandan da sigara içerek araçların arasından manevra yapan genç, sürücüler tarafından görüntülendi.

13.10.2017 09:01  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da seyir halindeki motosikletin direksiyonuna ayaklarını yerleştirerek arkasına yaslanıp sigara içen genç, yürekleri ağızlara getirdi.

AYAKLARINI MOTORUN DİREKSİYONUNA YERLEŞTİRDİ

Ankara'nın en işlek yollarından olan Mevlana Bulvarı üzerinde motosikletle seyreden gencin trafikte yaptığı hareketler akıllara durgunluk getirdi. Bulvar üzerinde Yenimahalle istikametinde plakasız motosikletle yolculuk yapan şahıs, ayaklarını motorun direksiyonuna yerleştirip, sırtını bagaj çantasına dayayarak seyretmeye başladı.

BİR YANDAN DA SİGARA İÇİYOR

Saatte 100 kilometre hızla giden motorun üzerinde uzanarak yoluna devam eden genç, bir yandan da sigara içerek hem kendisinin hem de trafikteki diğer insanların hayatını hiçe saydı.

OTOMOBİLLERİN ARASINDA MANEVRA YAPTI

Yoldan geçen diğer araçlardaki vatandaşların dikkatini çeken şahıs meraklı bakışlara aldırış etmeden yoluna devam etti. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülere yansıyan şahıs, pozisyonunu hiç bozmadan bulvardaki otomobillerin arasında manevra yaptı.

Motosiklette Uzanıp Trafikte İlerleyen Genç, Yürekleri Ağza Getirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosiklette Uzanıp Trafikte İlerleyen Genç, Yürekleri Ağza Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement