Ankara Valisi Topaca'nın 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Topaca'nın 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Ankara Valisi Ercan Topaca, “17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılını kutluyorum.

15.09.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Ercan Topaca, "17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılını kutluyorum. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum" dedi.

Ankara Valisi Topaca, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mesajında, "Eğitim camiasının değerli mensupları ve sevgili öğrencilerimizin 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılını kutluyorum. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum. Değerli öğretmenlerimiz; öğrencilerinizi çağın gelişmelerini takip edebilen, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, sağlıklı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevinizdir. Bu görevi heyecanla, başarıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Çocuklarımızı sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, eğitim-öğretim yılınızın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Topaca, mesajının devamında şunları kaydetti:

"Sevgili öğrenciler; yalnızca bilgi sahibi olmak için değil bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda kendinizi geliştirmek için çalışmalısınız. Sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendinizi yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir rolü olan değerli anne ve babaların da eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağına inanıyorum. Okul-aile ve öğretmenler arasındaki iş birliğinin, evlatlarımızın başarılarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bu vesileyle okul-veli ve öğretmen arasında samimi ve güvene dayalı bir iletişimin kurulmasının çocuklarımıza çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimiz, eğitim çalışanları, öğrenciler ve aileler için 2018-2019 eğitim-öğretim yılının verimli, huzurlu geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Topaca'nın 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement