Ankara'ya Yeni Köprülü Kavşak - Son Dakika
Güncel

Ankara'ya Yeni Köprülü Kavşak

Ankara\'ya Yeni Köprülü Kavşak

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Altındağ ile Mamak ilçelerinin sınırında bulunan dört caddenin kesişiminde köprülü kavşak çalışması başlatıldı.

11.05.2017 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Altındağ ile Mamak ilçelerinin sınırında bulunan dört caddenin kesişiminde köprülü kavşak çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Altındağ ve Mamak ilçelerinin sınırında bulunan Bostancık, Karapürçek, Orhan Kemal ve Özalp caddeleri kesişimindeki kavşakta yaşanan yoğunluk nedeniyle köprülü kavşak yapılacak.

Çalışmalar kapsamında kavşağa, Bostancık ve Karapürçek caddelerindeki trafik akışını kesintisiz sağlamak üzere bir alt geçit yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "battı-çıktı" şeklinde yapılacak alt geçit sayesinde Bostancık Caddesi ile Karapürçek Caddesi arasındaki ulaşımın kesintisiz sağlanacağını belirtti.

Köprülü kavşak inşaatının kısa sürede tamamlanacağını bildiren Üçpınar, "Alt geçitle Bostancık Caddesi yer altından Karapürçek Caddesi'ne bağlanacak. Bostancık ve Karapürçek caddelerinin Orhan Kemal ve Özalp caddeleriyle bağlantıları da sinyalize kavşaktan eskisi gibi sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'ya Yeni Köprülü Kavşak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement