Ankara YHT Garı'nda, Tavan Çöktü - Son Dakika
Güncel

Ankara YHT Garı'nda, Tavan Çöktü

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren Garı'nın tavanı çöktü. Şans eseri yaralanan olmazken, kısa süreli panik yaşandı.

12.08.2017 12:20  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı içerisinde tavandaki kaplama malzemelerinin bir bölümü çöktü, olayda yaralanan olmadı.

HIZLI TREN GARININ TAVANI ÇÖKTÜ

Olay, saat 11: 00 sıralarında Çankaya'nın Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan YHT Garı içerisinde yaşandı. Garın birinci katında bulunan boş bir alanda, tavandaki kaplama malzemeler çöktü.

ŞAN ESERİ YARALANAN OLMADI

Şans eseri kimsenin bulunmadığı alanda yaralanan olmazken, GAR içerisinde kısa süreli bir panik yaşandı. Olay sonrası GAR'a polis ekipleri sevk edildi.

BASININ GÖRÜNTÜ ALMASINA İZİN VERİLMEDİ

Çöken tavan kaplama malzemeleri, görevliler tarafından temizlenirken, basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Ankara YHT Garı\'nda, Tavan Çöktü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara YHT Garı'nda, Tavan Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement