Polisin 'Dur' İhtarına Uymayıp Ankara'yı Birbirine Katan Traktör Sürücüsü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Polisin 'Dur' İhtarına Uymayıp Ankara'yı Birbirine Katan Traktör Sürücüsü Tutuklandı

Ankara'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak traktörle araçlara zarar veren sürücü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17.10.2018 19:11  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da polisin "dur" ihtarına uymayarak traktörle araçlara zarar veren şüpheli Aydın Sakarya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SÜRÜCÜ AYAĞINDAN VURULARAK DURDURULMUŞTU

Ankara'da Atatürk Bulvarı üzerinde görev yapan bir trafik polisi, dün TBMM yakınında şüpheli bulduğu traktör sürücüsü Sakarya'yı durdurmak istemiş, yaşanan kovalamacada şüpheli ayağından vurularak durdurulmuştu.

Polisin 'Dur' İhtarına Uymayıp Ankara'yı Birbirine Katan Traktör Sürücüsü Tutuklandı

KOVALAMACA SIRASINDA 6 ARACA ZARAR VERDİ

Kovalamaca sırasında 6 araca da zarar veren Sakarya, emniyet güçlerince gözaltına alınmıştı. Zanlının Sakarya'nın Beypazarı ilçesinde ikamet ettiği ve olayda kullanılan traktörü çaldığı belirlendi.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sakarya, Ankara Adliyesi'ne getirildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli, "hırsızlık" ve "mala zarar verme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin \'Dur\' İhtarına Uymayıp Ankara\'yı Birbirine Katan Traktör Sürücüsü Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisin 'Dur' İhtarına Uymayıp Ankara'yı Birbirine Katan Traktör Sürücüsü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • bayrak: Ne kriziymiş çiftçi ürettiği her üründen destek alıyor.Çiftçi olupta maaş almayan yok.Bu yüzden tarımla uğraaşmak istemiyorlar.Onu bunu bahane ediyorlar. 5 9 Yanıtla
  • Siverkli: Çifciı iflas ta mazot alacak parası yok 8 4 Yanıtla
  • Siverekli: Bunlar daha başlangıç yakında aç kalacak milet 8 4 Yanıtla
  • Muhlis: Ayağına niye sıkıyorsunuz? Vurun kafasından bir defa gebersin gitsin. Şimdi bunu hapiste beslemenin kime ne faydası var? 4 7 Yanıtla GÖZLEMCİ RIFKI: MUHLİS.. HAKLISIN BİRADER BAHÇELİ DİYOR YA İÇERDE YER YOK AYAĞINA DEYİLDE SIK SALAR KAFASINI OLURDU ONUDA AF VURMAZDI ÇIKARSA ŞAYET GERÇİ BAŞKANIMIZ AF YOK DİYOR AMA BELLİDE OLMAZ CEZA EVLERİNDE NE KADAR PİS SUÇLARDAN YATAN VARSA AĞIR CEZALIK OLANLAR VERİ ZEHİRLİ İYNEYİ AL SANA TOPLU AF 0 0
  • .......: Bakın haberdeki adam için demiyorum ama o traktörü süren kişi ya terörist falan olsaydı canlı bomba falan olsaydı'ne olacaktı hiç düşündünüz mü RABBİM TÜRKİYEMİZE güç kuvvet huzur birlik ve beraberlik versin yardımcı olsun 9 2 Yanıtla
  • MALCOM X: Eğer dikkat etmezseniz, medya mazlumlardan nefret etmenize, ve zalimleri sevmenize sebep olur. 7 2 Yanıtla
  • De here: Oy verirken düşünecektiniz 6 3 Yanıtla
  • Çermik ki maha: Kerizler olduktan sonra daha çoook bu düzen devam eder 4 4 Yanıtla
  • Bu çifcimize destek verin: Ah çifcim ne hale geldik yürüyüşler düzenlensin destek verin 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler
    07:09 iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler

    Apple'ın geliştirici konferansına sayılı günler kala, iOS 18'in tanıtılması ve iPhone 16 serisi ile uyumlu olarak sunulacak olması büyük bir merak konusu haline geldi. Yapay zeka desteği, arayüzdeki tasarım değişiklikleri ve güvenlikle ilgili yenilikler gibi birçok önemli özellik bekleniyor. Özellikle güvenlik özellikleri dikkat çekici olacak ve Apple'ın güvenlik sistemlerinin etkinliği önümüzdeki dönemlerde test edilecek. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonuyla Siri ve diğer uygulamaların kullanıcı deneyimini iyileştirmesi hedefleniyor. iOS 18 güncellemesinin hangi iPhone modellerini destekleyeceği de merak ediliyor ve bu güncelleme Apple ekosistemindeki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyecek.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Advertisement