Ankaragücü, 10 Kişi Kaldığı Maçta Erzurumspor'u 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Ankaragücü, 10 Kişi Kaldığı Maçta Erzurumspor'u 1-0 Yendi

Ankaragücü, 10 kişi kaldığı maçta Erzurumspor'u deplasmanda 1-0 yendi. Ankara ekibine galibiyeti getiren golü 90+1. dakikada Kenan Özer kaydetti.

21.09.2018 22:28  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında BB Erzurumspor, evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Stadında oynanan mücadeleyi Ankaragücü 90+1. dakikadaki golle 1-0 kazandı.

KENAN, ANKARAGÜCÜ'NE GALİBİYETİ GETİRDİ

Karşılaşmanın başında, Ankaragücü kırmızı kartla sarsıldı. Kone, 8. dakikada yaptığı hareketin ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra BB Erzurumspor oyunu Ankaragücü yarı alanına yıktı ve Hopf'un koruduğu kaleyi ablukaya aldı, ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekip, mücadelede tam 21 şut çekti. 90+1. dakikada sahneye çıkan Kenan, Ankaragücü'ne galibiyeti getiren isim oldu.

ERZURUMSPOR GELECEK HAFTA GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonucun ardından, BB Erzurumspor 2 puanda kalırken, Ankaragücü ise, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puana yükseldi.

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında Ankaragücü evinde Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Ankaragücü, 10 Kişi Kaldığı Maçta Erzurumspor\'u 1-0 Yendi

Son Dakika Spor Ankaragücü, 10 Kişi Kaldığı Maçta Erzurumspor'u 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gazikentli: Erzurum Hadi kardeşim kümeye süper lig Antep in hakkiydi hak yerini bulacak) 1 5 Yanıtla
    Dadasş: Altıma ettim gülmekten 2 1 Dadaş : Ne şehittir ne gazi Antep olmuş niyazi 1 1 Dadass: Kömür yuda ataş sıcaasaan 1 1 Hakkı: Madem hakkıydı penaltılari ataydi tutaydı. Atam tutam ben seni şekere katam ben seni akşama stada gelende oy kalene atam ben senin. Hakkı demekle haklı olunmuyor. 1 0
  • ANKARAGÜCÜ: AVRUPA GELIYOR 0 3 Yanıtla
  • pütürgeli: ula dadaş nedirsen gelenden geçenden bir iki yiyirsen fazla cömert olma sonra aşağı bağlara gidirsen 0 0 Yanıtla

Advertisement