Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı

Süper Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü, Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmayı; Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor ve Göztepeli taraftarlar da takip etti.

09.03.2019 21:57  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Ligin 25. haftasında Ankaragücü, sahasında Bursaspor'u konuk etti. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadele başladığı gibi sona ererken, Ankaragücü 31, Bursaspor ise 28 puana yükseldi. Karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları, Antalya maçı dönüşü trafik kazasında hayatını kaybeden Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz için tezahüratlarda bulundu.

Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı

KARŞILAŞMAYI, DİĞER TAKIM TARAFTARLARI DA TAKİP ETTİ

Öte yandan tüm takımlarla düşmanlığını bitiren Ankaragücülü taraftarları diğer takım taraftarları yalnız bırakmadı. Mücadeleyi Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor ve Göztepeli taraftarlar da takip etti.

Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı

MAÇ ÖNCESİ ÇIKAN KAVGAYA TRİBÜNLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ankaragücü - Bursaspor mücadelesi öncesinde protokol tribünün karşısındaki bölümde çıkan kavgaya diğer tribünler "Huzuru bozanlar dışarı çıksın" sloganlarıyla tepki gösterdi.

Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Ankaragücü, Bursasapor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • objektif.: Anadoluda olan bu hoş goruyü fb gs bjk taraftarı ornek alsınlar. Yeter artık ıstanbulda da taraftarların ıc ıce oldugu bolumler ayrılsın sporun kaynaşma oldugunu bılelım. Bu uygulamayı lig bitmeden ozellıkle Ali koctan beklıyorum bu kibarlık ilk once ona yakışır. 2 3 Yanıtla
  • 45: Beraberlik ikisine de yaramadi el ele birimci lige 4 0 Yanıtla
  • KIRIKKALELI: Yallah kümeye angaragucu yallah 3 0 Yanıtla
  • Temel: İkiside senelerdir çok iyi ahbabtır ! 2 0 Yanıtla

Advertisement