Ankaragücü'nde Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Ankaragücü'nde Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Ankaragücü\'nde Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Yönetimsel anlamda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle kötü günler geçiren Ankaragücü'nde teknik heyet ve futbolcular süper lig hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

08.09.2011 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetimsel anlamda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle kötü günler geçiren Ankaragücü'nde teknik heyet ve futbolcular süper lig hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Saray Spor Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde devam eden çalışmalarda takımda kalan futbolcular kondisyon açığını kapatmaya çalışıyor. Haftasonu Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile yapacakları maça hazırlanan sarı lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

TEKNİK DİREKTÖR DOĞAN: "TARAFTARIMIZ GÜCÜMÜZÜ ARTTIRMALIDIR"

Antrenman öncesi gazetecilere takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımın çok iyi bir sezon başı geçirdiğini belirterek,

"Mesut Bakkal takımı çok iyi çalıştırmış ancak son 25 gündür futbolcular zorla kazandıkları kondisyonu düşürmüşler. Mersin İdman Yurdu'ndan çekinmiyoruz. Seyircimizin önünde lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Eksiğimiz var. Ama herşeyden önce mevcut 11'in maça hazır olması önemli. İyi bir takım olmaya çalışacağız. İşe başlarken işimizin zor olduğunu biliyoruz.

Bu mücadelede gücümüzü arttıracak güç Ankaragücü taraftarıdır. Bizimle beraber hareket ederek tek yumruk halinde bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.

EDİZ BAHTİYAROĞLU: "TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE İYİ BİR SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ"

Ziya Doğan'ın takıma 2 gün önce geldiğini hatırlatan tecrübeli defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu ise, "Yeni yeni adapte olmaya başladık. Mersin İdman Yurdu maçı zor ve önem taşıyor. Giden arkadaşlarımız oldu ama iyi ve birbirini tanıyan kadromuz var. Biz Ankaragücülü futbolcularız ve istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.

Taraftarımızı bizim için herzaman bir artıdır. Taraftarımızın desteğini görmek istiyoruz. Onlar ne kadar yanımızda olursa bizim de avantajımız o kadar fazla olur. İnşallah onlar desteğini esirgemez ve biz de istediğimiz sonucu alırız. " dedi.

GÜVEN VAROL: "TARAFTARIMIZLA BÜTÜNLEŞİP GALİBİYET ELDE ETMEK İSTİYORUZ"

Türk futbolunun zor bir dönem geçirdiğini dile getiren Güven Varol da, "Yeni bir sezon başlıyor ve hocamız yeni geldi. Kaynaşma dönemi geçiriyoruz. Geniş bir kadromuz vardı ve onun avantajını yaşıyoruz. Taraftarımızla bütünleşip Mersin İdman Yurdu maçından 3 puan almak istiyoruz. " diye konuştu.

Öte yandan Ziya Doğan'ın yardımcılığını ise Tacettin Doğan, Erol Mıngır, Barış Karakoç yapacak. Kaleci antrenörlüğüne de Hakan Polat getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü'nde Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement