Ankaragücü'nün 106'ncı Kuruluş Yılı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü'nün 106'ncı Kuruluş Yılı Kutlandı

Ankaragücü\'nün 106\'ncı Kuruluş Yılı Kutlandı

ANKARAGÜCÜ Kulübü, 106'ncı kuruluş yılını organize edilen yemekle kutladı.

01.09.2016 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARAGÜCÜ Kulübü, 106'ncı kuruluş yılını organize edilen yemekle kutladı. Düzenlenen yemeğe, Ankaragücü Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Basın Mensupları, Teknik Heyet ve Futbolcular katıldı.

Yemeğin ardından, Ankaragücü'nün logosunun yer aldığı pasta alkışlarla kesildi. Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, pasta kesilmeden önce yaptığı konuşmada, teknik ekip ve kadroya dahil edilen yeni oyuncular ile erken anlaşma yaptıklarını belirterek, iyi bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Yeni sezonun sakatlık yaşanmadan tamamlanması temennisinde bulunan Başkan Yiğiner, şu ifadeleri kullandı: "Yeni yaşımız camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bugünün birliğimize beraberliğimize başarılarımıza vesile olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte başarılı bir sezon geçiririz."

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Şampiyonluk sözü vermediklerini ancak en büyük aday olduklarını dile getiren Başkan Mehmet Yiğiner, "İddialıyız, mücadele edeceğiz ama şampiyon olacağız demiyorum. Biz yarışmacı bir ekip kurduk. Avantajlıyız. Bu sezon erken başladık. Hocamızla, teknik ekibimizle ve futbolcularımızla erken anlaştık. Aramıza yeni katılan futbolculara da hoşgeldiniz diyorum. İnşallah hep birlikte kazasız, belasız ve sakatlık olmayan iyi bir sezon geçiririz. Hedefimiz tabii ki üst sıralar. Bundan sonrası Allah'ın takdiridir. Mevlam nasip ederse şampiyon oluruz, nasipse play-off'tan çıkarız. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

"SPOR EĞLENCE İŞİDİR"

Futbolun bir spor olduğunu, bir takımın kazanıp bir takımın kaybedeceğini hatırlatın Başkan Yiğiner, "Önemli olan bu işi güzel ve centilmence yapmaktır. Kimseyle kanlı bıçaklı olmaya gerek yok. Velev ki biz şampiyon olduk. Kalan 17 takım şampiyon olamadı diye ortalığı mı yıksın. Herkes eğlencesine bakacak. Spor eğlence işidir. İnsanlara seyir zevki yüksek bir futbol seyrettirebilirsek ne mutlu bize. Bizim görevimiz de camiamıza, taraftarlarımıza mutluluk yaşatmaktır. Hedefimiz de bu. Başka da bir beklentimiz yok. Hep birlikte, beraberlik içerisinde bir aile olarak kenetlenirse hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum. Ankaragücümüzün yaş gününü kutluyorum. Sizlere de başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" diyerek sözlerini noktaladı.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankaragücü'nün 106'ncı Kuruluş Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement