Ankaragücü Taraftarından Fatih Terim'e Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Taraftarından Fatih Terim'e Sürpriz Ziyaret

Ankaragücü taraftarları, Galatasaray takımının Ankara'da kamp yaptığı oteli ziyaret ederek, Fatih Terim'e sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı döneme ait fotoğraf armağan etti.

10.08.2018 12:36  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MKE Ankaragücü taraftarları, Galatasaray takımını Ankara'da kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların, Spor Toto Süper Ligde 2018-2019 sezonu açılış maçında bu akşam karşılaşacakları sarı-kırmızılı ekibin kamp yaptığı oteli ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, MKE Ankaragücü taraftarlarının otelde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldiği, deneyimli teknik adama sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı döneme ait fotoğrafını armağan ettiği kaydedildi.

Ankaragücü Taraftarından Fatih Terim\'e Sürpriz Ziyaret

Son Dakika Spor Ankaragücü Taraftarından Fatih Terim'e Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • EMEKLI GAZETECI: YENI SEZONDA GALATASARAYA ve TÜM TAKIMLARA BASARILAR.. TAKIMLARIMIZ HEDEFLEDIKLERI YERLERDE OLUR INSALLAH.....GALATASARAYA AYRI Bir PARANTEZ ....YENILIRKENDE ALKISLAYABILECEGIM Bir GALATASARAY Bekliyorum..! 2 1 Yanıtla
  • fatih44: Bitmedi mi galatasaraya olan vazifeleriniz. Bi 8 yiyin şampiyon yapın. Bi kampta ziyaret edin. Bi yanlışlık var bence renkleriniz sarının yanında laci diil kırmızı olmalıydı 0 1 Yanıtla
  • Ant: Hadi hayırlısı. :-) 0 0 Yanıtla

Advertisement