Anlayan: "15 Temmuz Bir Katliam ve İç Savaş Teşebbüsüydü" - Son Dakika
Yerel

Anlayan: "15 Temmuz Bir Katliam ve İç Savaş Teşebbüsüydü"

Anlayan: "15 Temmuz Bir Katliam ve İç Savaş Teşebbüsüydü"

Demokrasi nöbetinin son gecesinde konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu memleket çok darbeler gördü ama 15 Temmuz gecesi bir darbe değil, resmen bir katliam bir iç savaş teşebbüsüydü” dedi.

11.08.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrasi nöbetinin son gecesinde konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bu memleket çok darbeler gördü ama 15 Temmuz gecesi bir darbe değil, resmen bir katliam bir iç savaş teşebbüsüydü" dedi.

Demokrasi nöbetinin son gecesine AK Parti 21, 22. ve 23.dönem Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, MHP Yüksek Kurul Üyesi Av. Hayati Yılmaz, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can ve çok sayıda Fatsalı vatandaşlar katıldı.

Programda demokrasi şehitlerinin ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 15 Temmuz gecesi yaşanan ihaneti 'darbe' kelimesi ile anlatmanın mümkün olamayacağını ifade ederek, "Çünkü bu memleket çok darbeler gördü, onları da hep lanetle anıyoruz ama 15 Temmuz gecesi bir darbe değil, resmen bir katliam bir iç savaş teşebbüsüydü. Allah'a ne kadar hamd etsek, ne kadar şükretsek az. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Rabbim çok şükür ki bu topraklarımızda yaşayan sabiler hürmetine, masumlar hürmetine, Allah dostları hürmetine, bu millete bu memlekete acıdı da bizlere yardım etti. Rabbimizin yardımıyla, milletimizin feraseti ve kahramanlığıyla, emniyet güçlerimizin ve askerimizin karşılarında dik durmasıyla o geceyi savuşturduk" diye konuştu.

Demokrasi nöbeti için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü emir telakki ettiklerini belirten Anlayan, "Bu anlamda Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nı Türkiye'nin meydanlarını terk etmedik. Bu meydanlarda bu ruh bu heyecanla bu şevkle buraya gelen değerli hemşehrilerimize ve bütün dostlarımıza şahsım adına ve bütün milletim adına yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlayan: '15 Temmuz Bir Katliam ve İç Savaş Teşebbüsüydü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement