Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 kapılarını açıyor - Son Dakika
Ekonomi

Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 kapılarını açıyor

Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 kapılarını açıyor

Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 bu yıl 13-15 Aralık tarihleri arasında kapılarını açacak.

10.12.2019 16:58  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 bu yıl 13-15 Aralık tarihleri arasında kapılarını açacak.

'İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı', 13 - 15 Aralık tarihleri arasında bu yıl 8'inci kez İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. 'Annelik Doğanda Var' teması ile bu yıl sekizinci kez düzenlenecek etkinlikte, müzisyen Özgün, Ece Vahapoğlu, Burcu Kara, Nefise Karatay, Ceyda Düvenci, Müge Boz, Pelin Akil, Akasya Asıltürkmen, Seren Fosforoğlu, Pedagog Tansu Oskay, Prof Dr. Norma Razon, Astrolog Elvan Yarma; Diyetisyen Dilara Koçak, Bebek Hemşiresi ve Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner, Yazar Şebnem Burcuoğlu ve daha pek çok önemli isim yılın son günlerinde ebeveynlerle bir araya gelecek.

İBS Aile Festivali'nin bu yıl her zamankinden daha da renkli olduğunu belirten İBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida, 15 bin metrekare kapalı alanda açılacak olan fuara 100'ün üzerinde firma ve 300'den fazla markanın katılacağını bildirerek, bu yıl da sektörün en önemli markalarına ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

IBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida; "Sürekli kendimizi geliştirerek farklı ne yapabiliriz diye araştırma yapıyoruz. Son trendleri yakından takip edip, hem ebeveynleri hem de çocukları yakalayabileceğimiz etkinlik, sohbet içerikleri ve aktiviteler tasarladık. Normal zamanda görmeye fırsat bulamadıkları, alanında başarılı önemli, ünlü isimlerle ziyaretçilerimizi bir araya getirerek hayatlarına farkındalık katmaya bu yıl da özen gösterdik. Bilgili, donanımlı ve sağlıklı ebeveynler sağlıklı nesiller yetiştirir, bu yüzden bu yıl da Boyut Group Ailesi olarak ziyaretçilerimizi seçkin isimlerle bir araya getiriyoruz" diye konuştu.

İBStalks buluşmalarında en sevilen isimler ailelerle sohbet edecek

'Annelik Doğanda Var' İBS 2019 temasına uygun olarak yüzlerce kreatif hikaye ve fikir İBStalks alanında dile gelecek. Her biri alanında başarılı ve fark oluşturmuş önemli isimlerden müzisyen Özgün, Ece Vahapoğlu, Burcu Kara, Nefise Karatay, Ceyda Düvenci, Müge Boz, Pelin Akil, Akasya Asıltürkmen, Seren Fosforoğlu, Pedagog Tansu Oskay, Prof Dr. Norma Razon, Astrolog Elvan Yarma; Diyetisyen Dilara Koçak, Bebek Hemşiresi ve Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner, Yazar Şebnem Burcuoğlu gibi pek çok önemli isim İBStalks alanında yapacakları söyleşilerle kendi ebeveynlik yolculuklarını, deneyimlerini ve merak edilen konuları ziyaretçilerle paylaşacak .

Ebeveynler bebekleriyle hem yarışacak hem de dans edecek

Her yıl pek çok ebeveynin keyifle katıldığı yarışma ve eğlenceler İBS Anne& Bebek, Çocuk Fuarında. Babaların yarıştığı ve eğlenceli sahnelerin yaşandığı alt değiştirme yarışması, bebekleriyle dans eden anne, babalar da bu yıl da İBS'nin en fazla dikkat çekecek etkinlikleri arasında yer alacak.

'Maşa ile Koca Ayı', 'Pj Mask ', Pepee ve Kukla Tiyatrosu

Çocuklarla buluşuyor

Çocukların en sevdiği karakterleri her yıl çocuklarla buluşturmaya devam eden İBS, bu yılda "Maşa ve Koca Ayı" karakterleri, renkli atölye çalışmalarıyla çocuklara harika vakit yaşatacak. Çocukların hayal dünyalarında cesur karakterler olarak yer alan "Pj Mask" karakterleri ise eğlenceli yaklaşımlarıyla çocukların hayal dünyalarını renklendirecek. Fenomen karakter Pepee ise şarkıları ve sevimli yaklaşımıyla çocuklarla buluşurken, tiyatro izlemeyi sevenler için de Bremen Mızıkacıları ve Orman Masalı Kukla Tiyatrosu fuar alanında çocukları bekliyor olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Anne, Bebek, Çocuk Fuarı İBS 2019 kapılarını açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı
    15:32 Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı

    Adana'nın 9 ilçesinde yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi' kapsamında, 64 üreticiye 2 bin 200 dekar tarım arazisi için 22 ton hibe destekli soya tohumu dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, dağıtım programında yaptığı konuşmada, Adana'daki üreticinin üreterek 85 milyonu doyurma gibi bir sorumluluğu olduğunu vurguladı ve desteklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

  • Özgür Karabat:
    15:20 Özgür Karabat: "İşinize Gelince Faiz Haram Diyorsunuz. Çiftçiden Alınca mı Helal Oluyor?"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin çiftçilere verilen Çiftçi Destek Kredilerini esnek faize çevirdiğini ve çiftçilerin yüksek faizle mağdur olduğunu belirtti. Karabat, AKP'nin çiftçilere yönelik tutarsız politikalarını eleştirdi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Marmaris ve Fethiye'de deniz dibi taramalarını başlattıklarını açıkladı
    15:13 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Marmaris ve Fethiye'de deniz dibi taramalarını başlattıklarını açıkladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz dibi taramalarını başlattıklarını belirterek, Marmaris'te 15 bin metreküp balçık biriktiğini ve temizleme çalışmalarının üçte birinin tamamlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesine yönelik çalışmaların da en kısa sürede başlayacağını ifade etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüyle gerçekleştirilen taramalar sonucunda Marmaris İçmeler mevkisinde büyük oranda balçık birikmesine rastlandığı ve temizleme çalışmaları için gemilerin bölgeye gönderildiği belirtildi. Bakan Uraloğlu, doğanın korunması ve temiz bir çevre bırakılması için çalıştıklarını vurgulayarak, yaz aylarına kadar hem Fethiye hem de Marmaris denizinin pırıl pırıl hale getirileceğine inandığını söyledi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi
    15:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye verilen yemlikler, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından teslim edildi.

  • Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak
    15:09 Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak

    Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili dünyaca ünlü banka Goldman Sachs tarafından dikkat çeken bir analiz yayınlandı. Analistler sonuçlar konusunda bir belirsizlik olmadığı sürece pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Türk lirası üzerinde pozitif bir etki yapacağına inanıyor.

  • Edirne'de devlet desteğiyle kurulan 40 sera üreticilere teslim edildi
    14:49 Edirne'de devlet desteğiyle kurulan 40 sera üreticilere teslim edildi

    Edirne Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Edirne Örtü Altı Üretim Alanlarının Revizyonu' ve 'Sera Kurulumu' projeleri kapsamında kurulan 40 sera, törenle üreticilere teslim edildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, törende yaptığı konuşmada kentte üretimin teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. Vali Sezer, sera alanlarının genişletilmesi ve seracılığın geliştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Advertisement